reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Czerwcowe mamy 2026

reklama
Jutro pod wieczór pierwsza wizyta.. 🫣 Czuję stres, ekscytacje, niepewność, szczęście - wszystkie emocje świata 😂 Mam nadzieję, że dowiem się tylko dobrych rzeczy, będę co prawda 5+0 jutro więc dość szybko jak na wizytę, ale beta wczoraj 1757,60 więc jeśli będzie dobrze umiejscowione to mam nadzieję, że jakiś pęcherzyk zobaczymy na USG, trzymajcie za mnie kciuki - niczego nie pragnę bardziej na ten moment, niż to żeby wszystko było dobrze z tą ciążą 🥹🤞🏼♥️

Jutro pod wieczór pierwsza wizyta.. 🫣 Czuję stres, ekscytacje, niepewność, szczęście - wszystkie emocje świata 😂 Mam nadzieję, że dowiem się tylko dobrych rzeczy, będę co prawda 5+0 jutro więc dość szybko jak na wizytę, ale beta wczoraj 1757,60 więc jeśli będzie dobrze umiejscowione to mam nadzieję, że jakiś pęcherzyk zobaczymy na USG, trzymajcie za mnie kciuki - niczego nie pragnę bardziej na ten moment, niż to żeby wszystko było dobrze z tą ciążą 🥹🤞🏼♥️
Trzymam kciuki!!

Hej, u mnie jak narazie samopoczucie dobrze. Trochę senna jestem ale nie jest źle. Tylko muszę regularnie jeść bo co chwila burczy w brzuchu 😁
Cześć dziewczyny!
Jak dzisiejsze samopoczucie? U mnie lekki ból głowy, ale gdyby nie brak okresu, to nie powiedziałabym nigdy, że jestem w ciąży. Na razie brak objawów i oby tak zostało jak najdłużej 🤞

Trzymamy i nie puszczamy 🙂

Ja natomiast strasznie boję się jutra i wyniku bety. Mam takie nerwy, że nie wiem czy zaczęło mnie mdli przez ciążę czy z nerwów 😖

Ja natomiast strasznie boję się jutra i wyniku bety. Mam takie nerwy, że nie wiem czy zaczęło mnie mdli przez ciążę czy z nerwów 😖
Trzymam kciuki ❤️mnie tak mdliło z nerwów 😏przed bhcg że stwierdziłam że idę spać .obudziłam się a tu czekał już ładny wynik😊mam nadzieję że wszystko będzie ok❤️ .też się bardzo denerwuje przed czwartkowa wizytá

reklama
Do góry