To bardzo ciężkie chwile..wiem, że jest Fundacja Dwie Kreski która oferuje różnego rodzaju pomoc, chyba też psychologiczna onlineJa zawsze marzyłam o dwójce i byłam najszesliwsza ,pomimo ze życie z moim synem nie należy do najłatwiejszych, jest wymagającym i bardzo aktywnym dzieckiem, czasem jest naprawdę trudno , po wakacjach idzie do pierwszej klasy ,w domu jest rozgadany , w przedszkolu i na jakichkolwiek wizytach siedzi jak struś. Jednak trójka to są duże zmiany dla mnie ,musimy zmienić auto na większe , musze zrezygnować z pracy, dwa miesiące tu zmieniliśmy mieszkanie na czteropokojowe,żeby dzieci miały swoje pokoje,córka zapisała nam się na religie więc w maju będzie szła do komunii ,syn zaczyna terapię logopedyczna , potrwa to napewno kilka miesięcy.
Terminu do ginekologa nie robiłam, u nas wygląda to tak ,ze jeśli nie jest sie pewnym co dalej ,najpierw trzeba zrobić termin w instytucji zajmującej sie tzw.konfliktami ciążowymi, po tym terminie muszą minąć 3 pelne dni i później muszę iść do ginekologa który nie jest moim ginekologiem prowadzącym. Czuję sie trochę jak bym zawiodła siebie i wszystkich wkoło bo nigdy nie myślałam o trójce dzieci.
reklama
CześćCześć Dziewczynydołączam nieśmiało. Jestem Dorota. Jestem juz mamá 2 Córeczek, maja 7 i 2 lata. Bardzo się cieszę, bo marzyłam jeszcze o jednym.Bobo i 2 wyniki bhcg mam w normie, ostatni 320. Wizyta w czwartek. Chętnie tu z Wami powymieniam doświadczenia
i cieszę się że jest taki wątek, że możemy się wspierać
CześćCześć, czy mogłabym do was dołączyć?Jestem akurat w 5+3 tc. W piątek robiłam betę i wyszła 2091. Dzisiejszy wynik to 5234. Mam nadzieję że to dobre przyrosty. Jest to moja druga ciąża. Troche się martwię bo pierwsza ciąża zakończona była w 4 miesiącu ciąży że względu na wadę genetyczną.
CześćCześća jak się czujesz, masz jakieś objawy ? Też mam córkę 2 latka, która jest bardzo żywa i przywiązana do mnie

Zespół EdwardsaCześćbędzie dobrze
a jaką wadę genetyczną wykryto jeśli mogę zapytać ?
![]()

ShadowLuna
Fanka BB :)
Hej, ja jak zwykle nadrabiam wieczorem. Dziś miałam tak napięty dzień że aż mi się słabo zrobiło.

Ja na razie biore femibion 0, jak mi się skończy to przejdę na 1 albo na Pueria, poodobno polecane przez ginekologów. Dodatkowo biorę Magnefar B6 ForteJakie suplementy bierzecie? W pierwszej ciąży brałam puerie i chyba do niej wrócę
Ja miałam 4+6 betę 2312, a prog 16,60. Powiedz kiedy miałaś pierwszy dzień ostatniej miesiączki, a Ci wyliczęMam bete 1546, prog 19.
Wiem, ze jedna beta wiosny nie czyni, ale jakoś mnie to troche uspokoiło. Teraz tylko aby przyrost był okej za 2 dni...
Wg aplikacji wychodzi teraz 4+4 tc, a kalkulatory pokazuja 4+1 i juz sama nie wiem :|
czy pamietacie swoje wyniki bety w tym czasie ?
Hej, oczywiście zapraszamy i trzymam kciuki by wszystko było dobrze. Powiedz mi jaki masz planowany termin porodu według (OM)?Cześć, czy mogłabym do was dołączyć?Jestem akurat w 5+3 tc. W piątek robiłam betę i wyszła 2091. Dzisiejszy wynik to 5234. Mam nadzieję że to dobre przyrosty. Jest to moja druga ciąża. Troche się martwię bo pierwsza ciąża zakończona była w 4 miesiącu ciąży że względu na wadę genetyczną.
Witam, oczywiście że możesz dołączyć. Po to tu jesteśmy żeby się wspierać i wymieniać doświadczeniami. Kiedy masz planowany termin według (OM)?Cześć Dziewczynydołączam nieśmiało. Jestem Dorota. Jestem juz mamá 2 Córeczek, maja 7 i 2 lata. Bardzo się cieszę, bo marzyłam jeszcze o jednym.Bobo i 2 wyniki bhcg mam w normie, ostatni 320. Wizyta w czwartek. Chętnie tu z Wami powymieniam doświadczenia
i cieszę się że jest taki wątek, że możemy się wspierać
Ostatnia edycja:
Podziel się: