Bella.n
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny,  
Termin z ostatniej miesiączki wychodzi mi na 5 lipca co prawda. Ale pierwsze dziecko urodziłam w 38 tygodniu. Że względu na moja wagę 42 kg i wzrost 150 nie urodzę w lipcu postanowiłam do Was dołączyć. Po trzech nieudanych in vitro. Jeden ciąży biochemicznej która była dokładnie trzy lata temu i porodzie w 2024. Znowu jestem w ciąży. Dopiero zrobiłam betę. W 28 dc  i wynosi 54, 100 progesteron 57,10. Ale cierpię na bezsenność i stresuje się trochę. Wiem, że zupełnie niepotrzebnie pewnie. Kiedy byłam w pierwszej ciąży czułam dumę i ekscytację. A teraz niepokoj, czesem smutek. W pierwszej też wyglądałam bardzo ładnie. A teraz mam trądzik jak nastolatka.
 postanowiłam do Was dołączyć. Po trzech nieudanych in vitro. Jeden ciąży biochemicznej która była dokładnie trzy lata temu i porodzie w 2024. Znowu jestem w ciąży. Dopiero zrobiłam betę. W 28 dc  i wynosi 54, 100 progesteron 57,10. Ale cierpię na bezsenność i stresuje się trochę. Wiem, że zupełnie niepotrzebnie pewnie. Kiedy byłam w pierwszej ciąży czułam dumę i ekscytację. A teraz niepokoj, czesem smutek. W pierwszej też wyglądałam bardzo ładnie. A teraz mam trądzik jak nastolatka.

Termin z ostatniej miesiączki wychodzi mi na 5 lipca co prawda. Ale pierwsze dziecko urodziłam w 38 tygodniu. Że względu na moja wagę 42 kg i wzrost 150 nie urodzę w lipcu
 postanowiłam do Was dołączyć. Po trzech nieudanych in vitro. Jeden ciąży biochemicznej która była dokładnie trzy lata temu i porodzie w 2024. Znowu jestem w ciąży. Dopiero zrobiłam betę. W 28 dc  i wynosi 54, 100 progesteron 57,10. Ale cierpię na bezsenność i stresuje się trochę. Wiem, że zupełnie niepotrzebnie pewnie. Kiedy byłam w pierwszej ciąży czułam dumę i ekscytację. A teraz niepokoj, czesem smutek. W pierwszej też wyglądałam bardzo ładnie. A teraz mam trądzik jak nastolatka.

kolejna wizyta za dwa tyg, uzgodniliśmy że na początku będziemy się widywać częściej, dostałam również już skierowanie na prenatalne badania
 kolejna wizyta za dwa tyg, uzgodniliśmy że na początku będziemy się widywać częściej, dostałam również już skierowanie na prenatalne badania 

Jak do tego czasu nie zwarjuję to będzie dobrze.
 Jak do tego czasu nie zwarjuję to będzie dobrze. 

oby jak najdłużej
 oby jak najdłużej