reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Ja wczorj też posiedziałamdłużej a rano jak budzik dzwonił to miałam ochotę schować głowę pod poduszkę i nie wychodzić;-)No ale córkę do szkoły trzeba wyszykować a jak już wstanę i się krzątam to i Matek wstaje

reklama
O rany Kasiu ja pewnie bym się nie podniosła o tej godzinie:tak:Jeszcze jak sie pracowało czy jeździło na uczelnie to byłam przyzwyczajona wstawać wcześnie rano, jak Matek był mały brak snu mi nie przeszkadzał a teraz marzę tylko aby się wyspać i mimo że śpię te 7- 8 godz to się czuję potwornie:errr:

Oj dziewczyny, ja jak prześpie 7-8 godzin to jest miodzio :)
niestety najczęściej śpię 6-6,5 h, mam tak że chodzę spac zazwyczaj ok 24, nierzadko zdarza się i około 1...a budzik dzwoni o 6.40 :) a moje dziecko sobie o tej porze nadal słodko śpi...a męża za to już nie ma bo o 6.30 wychodzi . Karol za to najczęściej wstaje jak ja wychodzę do pracy - ok 7.20-7.30...

Oj ja z jednej strony Wam dziewczynom pracującym współczuje ale z drugiej strony zazdroszczę bo już powoli myślę o szukaniu pracy i poczuciu niezależnosci i wyjściu do ludzi:tak:No ale mam jeszcze 4 miesiące czasu:-)

Kasia, 5:40??? A ja narzekam na 7:00;-)

A co do spania, to ogólne zaspanie i zmęczenie ciążowe bardzo mnie motywuje do wczesnego chodzenia spać. Teraz rzadko o 23:00 nie śpię.

ja to jakos sie przyzwyczailam i chodze spac dopiero ok.01:00-02:00...I nawet jak poloze sie wczesniej spac to nie moge zasnac...Czytam ogladam tv i dupa blada oczy zamknac sie nie chca...

reklama
dzień dobry! cudowny piątek - mamy pracujące pewnie ze mną się zgodzą ;-)zrobię sobie herbatkę, bo ostatnio kawy nie pijam.. tak jakoś.

Do góry