reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

I my gratulujemy Ci Głuszku! Pati - znam te nerwy, kiedy maluch się schowa. Marcinek też się wtedy nie odzywa. Na szczęście u nas nie za wiele jest miejsc, w których można się ukryć:-) Ale raz też o mało zawału nie dostałam - zajrzałam dosłownie wszędzie, do każdego pomieszczenia i każdej szafki, a on po prostu cicho siedział na fotelu, który stał odwrócony tyłem...

reklama
i moja kumpelka0(przyszła sąsiadka:-)- we wtorek urodziła synka- ma na imie-Krystian-Jejku..juz 3 bardzo bliska kolezanka z Polski z mojego srodowiska urodziła chłopca:rofl2:

GŁUSZKU .... SERDECZNE GRATULACJE !!!!!!!!:-)

MICHAŁKU WITAMY (ładne imię :tak:)
Głuszku mam nadzieje że coś naskrobiesz jak było ;-)

Hmmm, nie wiem, gdzie o tym napisać, więc wrzucę tutaj. Pewnie już to wiecie, ale może do niektórych z Was nie dotarła ta wiadomość. Wczoraj wieczorem KasiaDe urodziła córeczkę :-) Olga waży 3300 i mierzy 57cm, punktów 10 :-) Kasia czuje się świetnie, a poród był ekspresowy. Gratulacje dla kolejnej czerwcowej mamy :-)

reklama
Do góry