Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Albo te baby paznokcie wymalowane przy stopach ale ta dlugosc-wychodza prawie za buty
Naszlo mnie takie pytanie bo bedac w Sopocie to kiedys jeszcze na dyskotekach czy w knajpach bylo wiecej fajnych lasek...a teraz![]()
Jakos ani jedna nie byla zebym powiedziala WoW!! No i co niektore z taki odrostem ze pozal sie boze... Szczerze to nie wiem gdzie te polki najpiekniejsze?????? Moim zdaniem amerykanki sa o niebo ladniejsze...Ale to napweno tez z tego wyniika ze tam mieszanki wieksze i ta uroda ciekawsza...

dlatego niestety na fryzjerka musze miec czas, a co do kolorow na paznokcie to niestety nie cierpie odprysków, a własnie na bezbarwnym ich tak nie widać...a niestety na kolorowym owszem i generalnie zabiera jak dla mnie wiecej czasu. Dlatego kolor mam na jakieś konkretne wyjścia
A tak do pracy to o wiele wygotniej mi w bezbarwnym.
nawet ostatnio zaczynam sprzatac jak ona zasypia, wracam z pracy 16.30 i juz do 20-21 jestem cała dla Oti, wszedzie razem, a i tak mi mało
nie ma mowy o sprzątaniu w sobote, musze wszystko w piatek zawsze mieć na cacy, wiec nie wiem jak tu jeszcze czas dla siebie wygospodarować
Kumple w Anglii smieja sie ze jak tak dalej pojdzie to do smierci na "recznym " beda jezdzic 

no i jeszcze np za male buty na obcasach i palcami ida po chodniku.