reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
Mamoot polecam krzesełko do kąpieli. Ja tak swoch wsadzałam i było super. A tak przy okazji to kiedy ci Staś tak urusł, że już w dużej wannie się kąpie. Przecież dopiero co się urodził :-D

Sama nie wiem.... On bardzo lubi wodę i widzę, że mu duża wanna nie przeszkadza. :-)
Pamiętam z resztą namowy Pati, żeby wcześnie kąpać maluszki w dużej wannie, bo to duża radocha. A przy okazji pozbędziemy się grata (wanienki) z naszej malutkiej łazienki.

Mamootku masz śliczny awatar:tak:

Dziękuję! :-)W końcu udało mi się taką wspólną fotkę zrobić. Bo Wojtek na każda propozycją mówi "nie", więc cięzko go namówić na wspólne zdjęcie.

Mamootku-faktycznie by badzo wczesnie zaczelismy kapiele w duzej wannie...:tak:Ale ja kupowalam gabki zeby tez mloda sie nie slizgala..takie do siedzenia tez...Tyle ze dosc czesto je zmienialam i pralam...Raz na 1,5 miesiaca kupowalam nowa i co tydzien pralam ...Jakby tak zliczyc co na nie wydalam to kupilabym wypasione krzeselko...:-D Mysle ze to nie jest az tak zly pomysl kupienie takiego krzeselka...Ale moze najpierw sprawdz czy napewno Wam sie przyda...;-)

A ja dzis bylam w szkole zapisac sie na niemiecki,pisalam test-jezuuu jaki ten niemiecki jest zakrecony... Najpiew musislam ustnie odpowiedziec na pytania-te byly badzo proste...potem dostalam kartke z 4 obrazkami i mialam cos o nich powiedziec-to tez nie bylo takie straszne...Potem dostalam test pisemny...praktycznie wszystko zrobilam-tylko 3 nie wypelnilam,ale nie calych zadan tylko 3 linijek z jednego zadania...bylo to tak zakrecone ,ze im wiecej czytalam tym badziej nic nie rozumialam:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D za kilka dni mam zadzwonic i dowiedziec sie jak mi poszlo... Ogolnie kurs zaczyna sie 19.01.09...

a za chwile przyjedzie kosmetyczka i bede miala znowu ladne pazurki ;-) Ale zakladam tak na 3 tyg.tylko zeby mi moje odrosly wtedy juz sciagne raczej...

Mamoot co do wspolnej kapieli to prawda, ze to przeogromna frajda dla dwojki:-) u nas wanienka byla w uzyciu przez miesiac a potem poszla do piwnicy (denerwowalo mnie takie podwojne kapanie) bo latwiej mi bylo w sumie przytrzymac Zoske z duzej wannie. Tyle ze takie trzymanie to niezly bol dla kregoslupa i ciesze sie, ze Zoska wkoncu dorosla do krzeselka i od miesiaca sobie siedzi(swietna sprawa bo bardzo ulatwia zycie!) :-) Stas chyba jednak jest do niego jeszcze za maly?
A co do zalewania to Julek lubi od czasu do czasu zafundowac zosce prysznic z konewki albo foremki - ale jej to nie przeszkadza. A czasem nawet potrafi niezle oddac bo jak chlapnie....:-)

Pati fajnie ze sie zebralas i zabralas za niemiecki. Mnie by sie tez przydalo ale jakos nie mozemy sie zmobiliwowac - tym razem bardziej moj maz niz ja bo to on w miedzyczasie musi zajac sie dwojka i jakos mu do tego nie spieszno. Po nowym roku jednak nie bedzie juz chyba zmilowania bo czas leci a wiedzy nie przybywa.

Ostatnia edycja:
a jak tak tematycznie lecimy...o j. obcym;-)to sie pochwale, ze na 12 osob zostało zakwalifikowanych 4 os.( w tym ja:-)do pierwszej czesci egzaminu :sorry2:

i jeszcze pochwale moja siostre na 70 osób u niej na studniach University of Salford Justka zdała dwa egnzaminy na ok 90 %- jako jedna z 3 osób-tym samym jest najlepsza na roku:-):-):-):-)

i dalej:-Djej chłopak i jego siostra tez na swoim kierunku na Metropolitan University sa najlepsi...no Polacy tu zdecydowanie przoduja! :-)

reklama
Pati, fajnie, że się zabrałaś za niemiecki. Powodzenia.:-)
Sylwia, Tobie też życze zapału.:tak:
Rusałko, gratuluję.:tak:

Cicha, ale sie uśmiałam z chlapiącej Zosi. Niech brat wie, że z dziewczyną to też nie przelewki.:-D
U nas dziś tak wyszło, że się chłopcy razem kąpali. Wojciaszek siedział dość spokojnie, a Stas wesoło machał nóżkami. On jest troszkę za mały na krzesełko. Na razie lezy sobie na dnie wanny, a my go tylko asekurujemy.
Ale tak na zaś: dajcie namiary, jakie krzesełka macie. Kto wie, może skorzystam.

Do góry