Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mamoot polecam krzesełko do kąpieli. Ja tak swoch wsadzałam i było super. A tak przy okazji to kiedy ci Staś tak urusł, że już w dużej wannie się kąpie. Przecież dopiero co się urodził![]()
Mamootku masz śliczny awatar![]()
Ale ja kupowalam gabki zeby tez mloda sie nie slizgala..takie do siedzenia tez...Tyle ze dosc czesto je zmienialam i pralam...Raz na 1,5 miesiaca kupowalam nowa i co tydzien pralam ...Jakby tak zliczyc co na nie wydalam to kupilabym wypasione krzeselko...
Mysle ze to nie jest az tak zly pomysl kupienie takiego krzeselka...Ale moze najpierw sprawdz czy napewno Wam sie przyda...;-)

za kilka dni mam zadzwonic i dowiedziec sie jak mi poszlo... Ogolnie kurs zaczyna sie 19.01.09...

jej chłopak i jego siostra tez na swoim kierunku na Metropolitan University sa najlepsi...no Polacy tu zdecydowanie przoduja! :-)