reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Heatherku a cóż to za doły?
chyba ta pogoda...mam nadzieje że nic poważnego, ja siedze w pracy i to do 17, internet mam tylko na moment, zaraz spadam
za to samopoczucie moje do bani - jestem niewyspana koszmarnie, na nic nie mam siły...

reklama
Heatherku głowa do góry. Chyba musisz sobie nastrój jakoś poprawić- może jakieś wiosenne kwiatki? Mi dzieci wczoraj z ogrodu przyniosły przebiśniegi i odrazu wiosnę poczułam:tak:

Kochane moje, dół taki pewnie i z pogody, i z niewyspania, i ze złości na złości Mateusza, i z braku siły, i z braku kwiatków......... taki tam standard....... Wymordował mnie dzisiaj ten mój Skarb od rana...... I tak już któryś dzień z rzędu.....
Ale i tak dzięki, że jesteście :tak:

No faktycznie, Fredka, sytuacja w Waszym domku trochę to wszystko komplikuje.... Cholera, nie masz łatwo, Kochana. Ale nie daj się. Ważne, żeby Ola czuła się kochana przez Was oboje - szkoda, że osobno, ale zawsze lepsze to, niż nic.....
I miejmy nadzieję, że do września wszystko się Wam ułoży. Czego z całego serca Ci życzę! Naprawdę!

Ja podpisuje sie pod Heatherkem...

U nas jak jakas klotnia to Noemi zaraz krzyczy"cicho" i nas uspokaja...wiec zaraz sie bierzemy w garsc i mordy na klodke ;-) A jak sie przytulamy to zaraz tez jest przy nas i chce sie z nami tulic...wtedy kazdy kazdemu musi dac buziaka:-D

Kwiatki to i mi by sie przydaly...U nas dzis slonecznie i zaraz lepszy humor... a jak juz nadejdzie czas kiedy bede mogla te moje kozaki i plaszcz zwalic to juz wogole bede w 7 niebie :-)

Pati i ja też. W ciągu tej zimy zgubiłam już 2 pary rękawiczek. Właśnie kupiłam sobie 3 a w zimowy płaszcz już się nie zapinam:-). A kwiatki... też bym chciała dostać. W marcu mam okrągłe urodziny i bardzo bym chciała domowej kochanej atmosfery i pięknych kwiatów, żeby zakwitła wiosna w moim sercu.

reklama
Do góry