reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
Mamoot ty to ostatnio imprezujesz :-)

A my juz w Belgii czyli pierwszy etap podrozy za nami. W niedziele ruszamy nad morze i bedziemy odcieci od swiata (no przynajmniej ja bede). A w nastepny poniedzialak - juz jak co roku - lot do USA. A mnie korci, zeby to wszystko zostawic i poleciec do Polski z maluchami - bo choc lubie Ameryke to jakos im starsza jestem tym mniej chetnie latam.No i tak naprawde to maz tam bedzie pracowal, a ja sama z dzieciakami- wiec wciaz to samo tyle, ze w innym klimacie. No a w Polsce rodzina, znajomi, wakacje i jezyk ...rzecz istotna dla Julka;-)

Ahhh mi to sie Ameryka sni po nocach....:-DPolska mi sie juz "przejadla" ;-)
Kurcze a my juz za tydzien na urlop jedziemy:szok: Jak ten czas zlecial...Modle sie tylko o pogode bo u nas ostatnio pizdzi i gwizdzi:crazy:

Mamoot ty to ostatnio imprezujesz :-)

Hehe, zaraz ide na imprezę bębniarską. :-D No jakos tak sie imprezowo zrobiło. A jutro wesele :-p Tylko jeszcze nie wiadomo na pewno czy pójdziemy, bo cos się Stasinek rozkłada. No i nie chiałabym takiego chorasa zostawiać na noc beze mnie. Mam nadzieję, ze jutro będzie lepiej.
A ja na przyszły weekend jade na Mazury! W końcu!

Cicha, fajnie by było, jak bys przyjechała do Polski.

Sylwia to gdybyś była w ostatnim tyg czerwca na mazurach to daj znać, chętnie bym się spotkała.
a może ktoś jeszcze się tam wybiera w tym czasie?

reklama
Do góry