• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
:-)

A ja wlasnie kawka,mloda z tatusiem do przedszkola pojechala,mam juz posprzatane tylko trzeba sniadanko zjesc ,polatam po bb i nk,spr.poczte i biore sie za testy...robie sobie sprawdziany codziennie z 5 testow i notuje bledy zeby wiedziec gdzie mam problem...Jak narazie mieszcze sie w granicy bledu w kazdym tescie...no oczywiscie bywa ze i mam 0 bledow :-D

Fredka, super super! Witamy kochaną Alusię!!! ....z lekką niedowagą się urodziła, co? ;-);-);-)Wracajcie prędziutko do domku i wpadnijcie tu do nas! ŚCISKAMY SZCZĘŚLIWĄ RODZINKĘ! :-):-):-):-):-):-)

Hej!
Dziękujemy, dziękujemy. Ala jest słodziutka. Urodziła się w tempie ekspresowym 3 skurcze i siup. Wróciliśmy wczoraj wieczorem. Nie będę Wam pisała co zastałam w domu. O rany. Ola chora, mega bałagan. Właśnie siedzę i sprzątam póki mała śpi. W wolnej chwili wrzucę Wam fotki.

Pati zdolna z ciebie bestia. Nieźle Ci idzie z testami:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry