reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
Byłam dziś na drugiej serii rahabilitacji na moje plecy i kostkę i jest chyba jeszcze lepiej :-)

My tez raczej robimy zakuppy tak jak Pati, Sylwia i Kasia. Mnijeszymi partiami i wtedy wszystko się wykorzystuje.

i ja tak zawsz robie:tak: tylko ta ciaza zrobila ze mnie z lekka zachlanna:-D to raz, a dwa nie zawsze mam dostep do samochodu, a robienie listy mojemu mezowi..hmmm....trzyma sie scisle listy...a jak cos zapomne dopisac to wsciekam sie i pozniej albo jedzie jeszcze raz ze skwaszaona mina..albo ja co takze mi nie po nosie - teraz to w sumie duzo mrozonek kupilam...i puszek wlasnie, tez naleciala mnie ochota na polskie konserwy itd...i jakos tego wyszlo:-D
ale kto jak kto- ale ja jedzenia nie marnuje slowo:cool:- moj maz nieraz mnie chwalil podczas jakiejs imprezy, ze Dora to potrafi zrobic cos z niczego i danie tak przeksztalcic, ze nic sie u nas nie marnuje:zawstydzona/y::-)

Wlasnie to byla zguba dla mnie isc na glodnego...Bo na co to ja ochoty nie mialam....a potem sie najadlam i juz reszta nietknieta....Wiadomo jak czlowiek glodny to wszystko zje:-D

dokladnie!:tak:

ja mialam dzis jechac na male zakupy bo potrzebuje pizamy dla mlodej, dla siebie staniki i takie duperelki do domu - kocham swiece zapachowe(chyba kiedys pisalam) i pale na potege...:-D ...ale mi sie nie chce..ide zaraz z Klaudia na rowerkowy spacer do pobliskiego sklepu...tam tez kupie swieczki zapachowe;)
a pozniej ok 12 planuje wyskoczyc na basen...
Od poniedzialku Klaudia wraca do przedszkola- koniec ferii w UK

reklama
Dziewczyny czy ktoras z Was byla na Krecie? My chyba w tym roku chcemy tam skoczyc...Najpierw byl plan zeby leciec do Miami,Dominikana lub Tajlandia...ale raz ,ze ja potrzebuje wize a dwa to trzeba liczyc sie ze te 4-5 tys.euro nam wyjdzie...Wiec to dosc sporo kasy...mozna zamiast na jeden to na dwa urlopy w jednym roku pojechac... No i do czego ja daze-no do tego zebyscie moze cos polecili-dokad dokladnie ,jaki hotel itp... :-)

Mloda jutro idzie z tata na basen-ja obie daruje ;-) ewentualnie pojade z nimi popatrzec tylko.... No i trzeba kupic jakis stroj dzis kapielowy...a w marcu jak bedziemy na ten caly tydzien w polsce to obiecalam mlodej konie...ona doczekac sie nie moze.....

Do góry