reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
Oooo, jakie tu zmiany! Wygląda fajnie, tylko teraz trzeba sprawdzić, czy jest praktycznie.
Mamoocie, potem od nas możecie jechac nie na Kraków i Zakopane, tylko przez Dobczyce, Gdów, Zakopane ;-)

Ale my tym razem prawdopodobnie jedziemy na raty. Tzn. w piatek do Krakowa do mojej kuzyki, a w niedzielę do Zakopanego. Wicę i tak w piatek jechalibysmy do Krakowa, chyba, ze któryś z chłopców moich lub mojej kuzyki sie na przykład rozchoruje.

Mi tam się podoba nowy wygląd BB, choc trzeba się będzie troszkę przestawić. :-)

A zapomniałam ze dzisiaj mam od rana mega wkurw bo wjechałam w dziure i rozwaliłam felge opone i nie wiem co jeszcze, ale wezwałam policje i niech mi Kraków sponsoruje naprawę samochodu w końcu królewskie miasto no nie?

Sylwia, ale pech! Dobrze zrobiłaś! Pewnie dostaniesz z nawiązką - tak jak moja koleżanka.
U nas masakryczna ilość dziur. Na mojej ulicy jeżdżę slalomem :-/

Ostatnia edycja:
:angry:o rany! Jak patrze na te zmiany to mnie odrzuca.
Apropos dziur w ulicy. Mój mąż wpadł w jedną a z tyłu koleś trafił jego. Na szczęście ucierpiał tylko nasz zderzak.
Ja jakoś ostatnio nie mogę dogadać się z Adamem. I nie wiem dlaczego. Czyżbym zkurowiała siedząc w domu i nie ma już o czym ze mną rozmawiać. Jak zbliża się wolne to od razu znajduje sobie zajęcie i daje dyla z Olą. Jak się pytam czy coś się stało, to słyszę, że znowu go się czepiam i nie może spokojnie wyjść z córką na spacer. Pytam się a ja.... zimno jest Ala zmarźnie. Ewidentnie się mnie pozbywa. Chyba przekwita:crazy:.

Fredka mnie tez odrzuca...stary"obraz-kolory" bardziej mi sie pdoobalo...To juz nie to forum dla mnie.... Po co oni to robia?????

Fredka -obyscie znalezli wspolny jezyk!!!

Syla przesrane-ale moze lepiej na tym wyjdziesz ;-)

reklama
Do góry