reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Ja miałam dziś piec te bułeczki i zapomniałam kupić masła :crazy: jutro kupię i zrobię je w weekend , ponoć ma się pogoda zepsuć, to będziemy siedzieć w domku i wcinać bułeczki ;-):-D

Sylwia a białka jakoś wykorzystujesz czy idą w kubeł??

Pati z praniem mam tak samo, czasem mam wrażenie że ktoś mi podrzuca do tego kosza, bo przecież niemożliwe żebyśmy sami tyle brudzili ;-);-):-D

dobra idę ogarnąć chatę , bo nie dość że bałagan, to Wojtek uparcie chce pić z kubka i wszędzie rozlewa to picie :baffled::crazy:

a wszystkim balującym dziś ciotkom życzę miłego wieczoru :tak::-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Kasia- ale masz "super" chrzesnice:D..no masakra - najbardziej nie lubie- upierdliwych dzieci! wowczas tolerancji i cierpliwosci u mnie =0
KasiuDe-udanego wyjscia
Baska- witajcie!
Irmo chyle czola! u mnie tez dzis przez te ulewe - dzien gl. spedzony w domu i...sajgon:p
babeczek nie pieke- bo...odchudzam sie;)...no..;P i tak wogole to nie mam czasu;/...
a kupilam sobie bilet tygodniowy i bede -"podrozowac" z dziecmi:p
teraz bylo nas troche na bb mniej bo..:
we wtorek bylysmy u kumpeli Duska wrocila padnieta- szczesliwa a i ja poplotkowalam i w ogrodzie poleniuchowalam..itd...wczoraj bylam na spacerku -pozniej u mnie obiadek- z kumpela poznana w szpialu - ja ur.7 ..ona coreczke 8 lipca:D..i okazalo sie ze w tym wielkim Manie mieszka po drugiej stronie ulicy:D..i jest dziewczyna mojego starego kumpla(na zastrzezonym dopowiem...)
a dzis bylam w urzedzie kilka spr zw. z malym zalatwic..i ZMOKLAM - SPLYNELYSMY---------:o..pozniej wpadla sis na obiadek i lampke winka...p czym z bolem glowy -przed chwila sie zabrala i stwierdzila- ze chyba jkeszcze nie dorosla do dziecka:D...tak ja moje wymeczyly- Duska swoimi pytaniami...wtracaniem sie..itd..i niezdecydowany Gracek...cyc, kupa, hafcik..itp...:D..meksyk;P

Ostatnia edycja:
zaraz zrobie liste i bede piekla te babeczki jutro tez :-)

My bylismy na basenie...padal dzis deszcz a mlode chcialy scos robic wiec A zadecydowal ze pojedzie z nimi na basen..a ze wiem jak to z nimi wiec stwierdzilam ze dla bezpieczenstwa pojade z nimi... jak wiecie ja nienawidze od jakiegos czasu basenow...no i teraz utwiedzilam sie po raz kolejny jakie to poprosztu szambo...weszlam raz do basenu i potem 4 godziny na lezaku z gazetami w rece...w miedzy czasie w knajpce na jedzeniu i kawie...

Melduję się! Byłam wczoraj na Step Up 3d. Oj ja ja lubię takie filmy, tzn. muzyczno/taneczne. I nie wiem co dziś będziemy robili. Na pewno w mieszkaniu siedzieć nie bedziemy, bo ładnie za oknem. Aha, tatuś został dziś z dzieciakami w domu, to pewnie nieźle umęczony bedzie jak wrócę z pracy ;-)

reklama
Do góry