reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
hehehe-u nas na topie piosenka ktora niedawno tu wklejalam...mecza mnie co chwile zebym w aucie wlaczyla... ;) dobrze ze nie wpadly na to ze moge ja tez w domu puscic... :-D

mi baardzo bujnely pazury u rak sa jak nigdy zadbane ..dlugie...:O...no i wlosy bujaja ostro...a gestosc rzuca sie w oczy, bo co kogos spotkam to mowia..ale |CI wlosy urosly i jakie geste..a pazury wygladaja jak tipsy;)...ale to minie...bo zbyt piekne ...;)..tzn. z wlosami nigdy nie mialam problemu, bo duzo uwazam daje ta odzywka wax o ktorej pisalam- ktora uzywam, ale pazury moje zawsze wygladaly tragicznie ..a teraz co to dlaczego?..hmmm..?
uzywam tez odzywka do paznokci..ale uzywalam jak wczenisje tez i kij dawala..wiec nie sadze, ze rto dzieki niej..witaminy tez jadlam wczeniej...

A ja wczoraj robiłam prace przed domem wysypywałam korę pod krzaczki, wyrywałam chwasty, i patrzyłam na moja kiełkujacą trawkę.
Mam kolejna wywrotke ziemi i moze w sobotę zaczniemy montowac system nawadniajacy;)

reklama
u nas na budowie niedlugo jada z ociepleniem;)

a pogoda w UK do d..py:>

dziewcztea- czy to normalne, ze dzieci tak ulewaja? Klaudia- nie..a mlody- baardzo czesto, jak nie zawsze niemalze;/, nawet po odbiciu w pionie...pieluszka tetrowa teraz to nasz wierny przyjaciel!..ale jest pulchniutki, wiec waga idzie w gore i nie panikuje..;|)

Do góry