reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
Melduję się po weekendzie u znajomych. Było super. Fajne towarzystwo, dzieci wybawiona, pogoda piękna, więc czego chcieć więcej. A dziś zostałam w domu z dziećmi, bo Miki chyba za dużo świeżego i mroźnego powietrza się nałykał i go rozłożyło.
Jutro do pracy a w domu zostaje m.

O Kasia mily weekend spedziliscie spedzliscie :-) Zdrowka dla Wa :-)
mnie rozklada od 5 dni...i zamiast co raz lepeij to gardlo co raz gozej...zaczne jakies syropy brac...

I ja sie melduję. Wyjazd bardzo udany, zimny i słoneczny - chyba wszędzie tak było. Dużo prac jesiennych w ogrodzie w tym - winobranie. :-)
Dziś siedzę w domu, bo Wojtek rano był niewyraźny, ale byłam u lekarza (z kaszlem, który ma od tygodnia) i nic mu nie jest.

A ja w końcu dobrze się czuję. Przeszły mi dolegliwości I trymestru i znów mam siłę na wszystko :-)

reklama
No tak mało sie udzielałam,ale jakoś zawsze czasu brakowało...teraz też tylko wieczorki pozostały...i to też jak dzieciaki już śpią...

Dziś wpadłam powiedzieć tylko dobranoc

Do góry