sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Fajne sa filmiki ja niestety nie mam kamery video
Ale mi się nudzi w pracy

Ale mi się nudzi w pracy

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

(co za nietakt)
i zmieni sie to jak bedzie juz wiedziala ze dostala zabawke czy cos takiego...pozyjemy zobaczymy...co bedzie na urodziny...
..
U mojej córki chrzestnymi są moja siostra- super bo zawsze pamięta, kupuje drobiazgi nie tylko dla Madzi, też założyła konto dla obojga moich dzieci i wpłaca tam pieniądze, pamięta o każdej ważnej uroczystości, jak trzeba to coś kupi np. jak Madzia szła do szkoły to kupiła jej parę przydatnych rzeczy, zabiera Madzię do siebie no i jest ukochaną ciocią
, i męża brat- niby też jest ok bo na święta czy urodziny kupi prezent, pobawi się czasem z nią ale nigdy nie odwiedził jej w szpiatlu a była bardzo często, nie interesuje się za bardzo jak jej idzie w szkole ani tak bezinteresownie nie kupi czekolady czy na spacer nie weźmie. U Mateusza chrzestnym jest mąż mojej siostry no i w zasadzie jest tak że to moja siostra zawsze pamięta żeby coś kupić małemu chociaż nie powiem żeby był chytry czy jak tam . Przyjedzie, pobawi się z małym a nawet nieraz jak biorą Magdę to i małego chce wziąć ale Matek bez mamy to nie chce zostać
A chrzestną jest męża kuzynka- fajna, wesoła, pobawi się, na spacer weźmie ale rzadko, prezenty kupuje no tylko rzadko nas odwiedza a byśmy chcieli widzieć ją częściej