reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

oczywiscie my takze!!!:tak:za wszystkie nasze 2w1:tak:

nam tez weekend milisio minał..sobota na spacerkach..zwiedzalismy nowe miejsca..(szukamy mieszkania)..parki..ogladalismy nowa dzielnice..Pożniej bylismy na miescie..NIezych km strzelislismy na nogach:tak:..generalnie niewiele kupilismy..dwa polarki dla mnałej, sweterek, czapeczke..

a w niedziele byli u nas goscie;-)..nawet sobie drina posączyłam:cool2:pozdrawiam jak mnie "słyszy" Eternity666:-)

reklama
Rusałko widzę że jednak Ci się coraz lepiej tam mieszka. Fajnie że optymizm Ci towarzyszy:tak:
Ja weekend spędziłam u siostry. I dobrze bo przynajmniej huraganowe niespodzianki mnie ominęły:-)

tak..zdecydowanie lepiej mi sie zyje tu jak mamy coraz wiecej znajomych...Klaudia ma rówiesników do zabaw..no i dla mnie samej perspektywa szkoły..weekendowej pracy..jakos tak..powoduje, ze weselej mi:-)...moze w koncu naucze sie dobrze ang:baffled:i oprócz funtów wywioze do PL wiedze:-D

raz- okazało sie, ze (porównujac ceny mieszkan innych dziewczyn)- nasze jest prawei dwa razy drozsze..a jest kilka ale.....- nie mozemy miec tu pl TV, parter- ciemne, nie ma balkonu- i własciciel bud nam zalazł za skóre:wściekła/y:..od poczatku dorabia nam klucze,..czipy..a do dzis mamy tylko jedne..co jest baardzo uciazliwe:wściekła/y:za te cene mozan tu juz domek wynajac..wiec rozgladamy sie..a kontakt tu mamy do 29.04..choc biarac pod uwage całokształt..lubimy tu mieszkac:-D..czujemy sie jak u siebie i na pewno zostaniemy w tej samej dzielnicy..Jest to jedna coprawda z drozszych..i wysokie podatki tu sie płaci..ale faktycznie widac za co:tak:..i lekarza -polke mamy swietna, a i szkołe tu bede miała (teraz po drugiej str ul)- przedszkole niedaleko..itd............(ach i nowe kolezanki:-)..dzilenice obok

u nas to było wczoraj...słonce..za chwile grad..poetm znowu słonce..poźniej wichura..a wieczorkiem jak wybralismy sie na spacer...padał snieg...:baffled:..a dzis cudownie swieci słoneczko:-)

Rusałko my też trzymamy za Was kciuki. Ja bardzo bym chciała mieszkać w domu. To jest moje największe marzenie. Twoj aKlaudia też by urzyła. Miała by więcej powietrza. Zresztą, co tu pisać. Ach....

reklama
Do góry