reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Fredzia-GRATKI dla dziewczynek!

|Kasiu i dla mojej autobus to atrakcja-wieksza niz vsamolot...a co to by bylo jakby tak pociagiem pojechala...w paz.bedziemy to sie wybierzemy do tesciow pociagiem..a jak;)..18 km..;P

a w PL czekaja nas atrakcje- bedziemy 8-18 = panienski, chrzciny, wesele i poprawiny..takie atrakcje w dwa weekendy:D

przeczytajcie ...co dzis sie dowiedzialam..SZOK!

http://www.gazetawroclawska.pl/stro...ek-wypadl-na-podloge-podczas-porodu,id,t.html

reklama
No przypadek jest niezły ja bym chyba zabiła tego lekarza i położna

A u mnie dzisiaj porządki w kuchennych szafkach.

I z racji upału lekki ibiadek placuszki z cukinii z jogurtem naturalnym

Nawet ich nie zawiesili :szok: i to tłumaczenie, że dziecko było za szybko wypchnięte i nie zdążyli zareagować :szok: żenada, raczej z prędkością światła dziecko się nie wydostaje...

Rusia, będziecie mieli bardzo aktywny pobyt :-)

Ja i Martuś od przeprowadzki dość często się poruszamy tramwajami i autobusami, ale nadal atrakcją jest metro, no i marzenia- pociąg i samolot. Wybieramy się do Krakowa pociągiem już od dłuższego czasu, ale jakoś nie możemy się wybrać...

Sms od Baski "Pozdrowienia ze słonecznego Potęgowa dla was i ciotek z bb od Krajów. Wracamy jutro bo Paweł przedłużył urlop do jutra":tak:

Kasia dzieki za wiesci ;-)
Rusia-masakryczna ta sparawa z noworodkiem :/
Syla jak sie napedzasz do porzadkow? ja musze tez gruntownie wysprzatac...ostatnio zauwazylam jak ze znajomym siedzialam w kuchni to normalnie nawet nie wiem kiedy pozmywane mialam.,wytarte naczynia...i jak przyjemnie to mi sie robilo :-D Chyba potrzebuje widza i sluchacza :-D

Chyba tez tak zaczne...szafka po szafce...szuflada po szufladzie... musze w naczyniach i garach porobic przesiew...bo mam troche kubkow z roznych parafii itp...a ja lubie miec kompletne...wiec bede teraz pozbywac sie i dam ammie...a co ona z tym zrobi to juz jej sprawa..

...wiec bede teraz pozbywac sie i dam ammie...a co ona z tym zrobi to juz jej sprawa..

Ja robie identycznie, co mi zagraca wywożę do teściowej (głównie ubrania w których już nie chodzimy)- i dzięki mnie ona sobie zagraca :-D kiedyś ją Sylwek spytał, po co to wszystko trzyma, miała przebrać co jej się przyda i resztę wywalić, to odpowiedziała "bo to dobre rzeczy i szkoda wyrzucić"

reklama
no my ciuchy to sie z sis wymieniamy(dostalam od niej w niedziele zaaarabista marynare z miss selfridge ..dzis sie w nia odstrzelilam:D..no i juz u siebie poukladalam w szafkach...jak przyjdzie to przekopie co jej pasuje:p...reszte a;bo do sis A-do pl, badz na allegro...
komplet naczyn musze tez juz kupic...

Do góry