Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
)4-5 ziemniaczków, śmietana albo jogurt, masełko, sól, pieprz a i ugotowane jajka na twardo

, a u mnie pingwiny w lodówce w hokeja grają a nie długo pewnie i z głodu poumierają, bo tak pusto, no i co ja mam dobrego na obiad wyczarować 
Dziewczyny Wy tu przepisy na takie pyszności dajecie, a u mnie pingwiny w lodówce w hokeja grają a nie długo pewnie i z głodu poumierają, bo tak pusto, no i co ja mam dobrego na obiad wyczarować
do sklepu za daleko, żebym się doturlała, a poza tym mąż teraz z kaską chodzi, buuuuuuuuu :-(
). Zastanawiam się nad plackami, ale dużo stania, a mi nogi puchną
zobaczymy co mi wena podpowie ;-) najczęściej mężulek z pracy dzwoni, że juz jedzie, a ja dopiero za obiad się zabieram
(mam całe 20 minut, jak mąż zajeżdża jeszcze do sklepu po zakupy
)
mieszanka bombowa
coś wymyślę, ale dzieki za podpowiedź
muszę męża na zkupy wyciągnąć, ale takie błyskawiczne, bo na innych wymiękam. Co prawda mąż robi codziennie małe zakupy, ale ja dopiero będąc w sklepie widzę, jest to i to, więc z tego zrobie obiad, a to wezmę na jutro itp. a mąż niestety takiego daru nie ma 
. Mam wilczy apetyt auuuuuuuuuuuu