Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Magdziara ale jestes bezlitosna - jezyk mam do pasa.....
A ja zrobiłam na obiad gulasz z szynki wieprzowej (chudziutki) w sosie cebulowo - pieczarkowym- pycha mniam mniam ale bym gorfa zjadła na przykłąd z truskwakami i bitą....
Mi się obiad wynalazł, bo znalazłam barszcz czerwony (ufff, a juz myślałam, że nic nie będzie ) a Magdziarka rzeczywiście przesadza z tym robieniem smaczku, bo zjadłabym wszystko z jej dzisiejszej listy a nic nie zapowiada żebym miała taką mozliwość
dzięki magdziarce mam dziś gofry na kolacjo deser:-) bez truskawek ale za to z bitą śmietaną.
poza tym od kilku dni namiętnie wcinam arbuzyyyyyyyy:-)
a na obiadek miałam kopytka które wcięłam z młodym a M zrobiłam pałki kurczaka grillowane (zostały akurat z wczoraj ) także dziś się udało ale co ja zrobię jutro
Ja ogólnie uwielbiam śledzie choć ostatnio jak kupiłam to do tej pory leżą zapakowane , muszę je w końcu zrobić bo jeszce tylko tydzień są "ważne" .
Najbardziej mi smakują z ziemniakami.
:-)
Magdziarka, kopytka są najlepsze ze świeżougotownych ziemniaków, dobrze jest zacząć wyrabiać ciasto zanim ziemniaki całkiem nie przestygną i nie dodawać dużo mąki, wtedy ładnie się ciasto wyrobi i będzie mięciutkie