reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe smakołyki_przepisy :)

Magdziara ale jestes bezlitosna - jezyk mam do pasa.....

A ja zrobiłam na obiad gulasz z szynki wieprzowej (chudziutki) w sosie cebulowo - pieczarkowym- pycha mniam mniam ale bym gorfa zjadła na przykłąd z truskwakami i bitą....

reklama
Mi się obiad wynalazł, bo znalazłam barszcz czerwony (ufff, a juz myślałam, że nic nie będzie :sorry2:) a Magdziarka rzeczywiście przesadza z tym robieniem smaczku, bo zjadłabym wszystko z jej dzisiejszej listy :-p:-p:-p a nic nie zapowiada żebym miała taką mozliwość :baffled:

A ja zjadłabym wszystko co bym miała pod nosem. Jeszcze lepiej by było gdyby ktoś to przygotował , a ja tylko bym schrupała.

dzięki magdziarce mam dziś gofry na kolacjo deser:tak::-) bez truskawek ale za to z bitą śmietaną.
poza tym od kilku dni namiętnie wcinam arbuzyyyyyyyy:-)

a na obiadek miałam kopytka które wcięłam z młodym a M zrobiłam pałki kurczaka grillowane (zostały akurat z wczoraj ) także dziś się udało ale co ja zrobię jutro:baffled::dry:

Ja ogólnie uwielbiam śledzie choć ostatnio jak kupiłam to do tej pory leżą zapakowane , muszę je w końcu zrobić bo jeszce tylko tydzień są "ważne" .
Najbardziej mi smakują z ziemniakami.
:-)

Magdziarka, kopytka są najlepsze ze świeżougotownych ziemniaków, dobrze jest zacząć wyrabiać ciasto zanim ziemniaki całkiem nie przestygną i nie dodawać dużo mąki, wtedy ładnie się ciasto wyrobi i będzie mięciutkie :tak:

reklama