reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Mamoociku a ja teraz mam takie skojarzenie...patrzę na suwaczek Wojciaszka i ...tak myśle, że to on tak sobie płynie na Mazury:-D

reklama
Magdziarko, pewnie dlatego, że ona baaardzo lubi wodę. Od razu ten suwaczek mi podpasował.

Dobranoc! Miłych snów!:-)

Ale napisałyście ledwo doczytałam a mam jeszcze trochę wątków. Dziś byłam w stolicy a teraz padam na twarz tak mnie jakoś tendzień zmęczył.
Co do mężów to mój znika zawsze po obiedzie na sport TV mamy telewizję N więc ma trochę kanałów a ja w sypialni albo BB albo TV i łóżedczko. Rzeczywiście jak sobie coś M wymyśli to lepiej nie przeszkadzać bo zaraz zły humorek, ale jest kochany przejął się tymi moimi bólami brzucha i moje obowiązki to tylko kuchnia resztą on się zajmuje. Poza tym robi łazienkę dziś wybraliśmy płytki jutro jedzie zamawiać, a ja myślę kupić 4 doniczki surfinii na balkon żeby było ładnie ale chcę jechać do hurtowni bo w sklepie to zdzierają:tak:
W weekend będą montować moskitiery i rolety więc będzie dużo sprzątania, ale tata załatwił mi pomoc:-D
Dziewczynki głowy do góry wszystko będzie dobrze a hormony się unormują :-D uśmiech, zero stresu i odpoczynek :tak:a dotrwamy do końca

Dziewczynki gratuluję udanych wizyt:tak:
Snoopy gratuluję córeczki:-D
Lorcia trzymaj się kochana jeszcze troszkę tylko spokojnie:-)

Ja dziś u lekarza dostałam reprymendę, że za dużo chodzę i dlatego mam skurcze u ginki też mi się brzuch napinał nawet nie wiedziałam że to skurcze mówiłam jej o bólach takich miesiączkowych a ona na to żebym uważała bo wyląduję w szpitalu. Mam brać nospę forte i scopulan a jakby co to na izbę przyjęć. Cóż już teraz to nie przelewki:tak:ogólnie wizyta ok szyjka długa dzidzia i tętno ok
Ginka idzie na urop (3 tyg) mam zwolnienie do 7 czerwca mam tylko nadzieję, ze się nie rozdwoję jakby co to mam telefon do jej koleżanki któr też pracuje na Karowej i mam dzwonić jakby to było już

Agusia jaka ładna piłeczka:tak::-D:tak:
Agacinko zgrabniusi brzusio:-) a z Ciebie to laseczka tez bym chciała tak wyglądać w ciąży a nie jakbym połknęła beczkę

Wszystko sie zbliza duuuuuużymi krokami:tak::tak::tak::tak:
Snopyy gratyluję córeczki:rofl2::rofl2::rofl2:
Mamociku, a Ty czujesz że już już????

Snoopy gratuluję córeczki:-D a swoim sie nie przejmuj zobaczysz jak juz sie urodzi to bedzie coreczka tatusia. Moj M to odkad wie to caly czas powtaża ze to księżniczka tatusia rośnie:-)

Dziewczynki nie rozdwajajcie sie za szybko co! Nie zostawiajcie nas samych z brzucholkami:sorry2: U mnie brzusio jeszcze wysoko...;-)

o luuuduuu!!!!!!!!!! z remontami jest tak jak z tasiemcem filmowym, niekończąca się opowieść:tak::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: w dotaku tyle nerwów i stresów przy tym:no::no::crazy:
kobitki podziwiam Was że macie teraz do tego taka cierpliwość:tak::tak::tak: niech sie te re...ty kończą jak najszybciej trzymam za nie kciuki:tak::tak::tak:

ja nie wiem jak to jest z nacinaniem:baffled::baffled::baffled:
bo kolezanka miała kleszczowy poród i nie była nacieta, szybko sie pogoiła etcc.....
a ja mam po nacięciu blizne na pół pośladka, a teraz jeszcze sie rozchodzi, na szczęscie po wszystkim pójde na zabieg:tak::tak:
kolejna moja znajoma po nacięciu nie może znaleść śladu:szok::szok::szok: i nic nie widać jakby rodziła:szok::szok:
tak dobrze zszyła ją połozna:-):-):-)

reklama
wczoraj po "poważnej rozmowie" (czyt. krzyku Uli) :-D tato obiecal zakonczyć wszytko do 20 maja. Przypuszczalnie dlatego ze chce jechac nad jezioro na długi weekend a 23maja moj M przylatuje!

Potrzebuje dobrej rady jak zebrac z posadzki betonowej cały ten kurz z gladzi, i naj najmniej przy tym tumanow narobic:baffled:

Do góry