reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Dzięki dziewczyny :-)

Mężulek też zadowolony, bo na taką pyzatą wyglądam, a on bardzo tak lubi :sorry2:
Tylko ja za cholerę do tej pyzowatości nie mogę się przyzwyczaić:no:, bo teraz to nawet nie jestem pyzata, tylko spuchnięta :baffled:
cóż, poporodzie może będzie lepiej :sorry2:
Wyobraś sobie że mój M tez lubi jak jestem PYZATA, a tak w ogóle to o niebo lepiej teraz wyglądasz:-);-) po porawce:tak::tak::tak:

reklama
Witajcie!
U mnie tez prcowicie sie dzien zaczal... Wstalam o 6, maz w delegacji, wiec musialam cala trojke ubrac, nakarmic i zawiezc do przedszkola starszych. Wracajac zahaczylam o sklepik spozywczy, znajoma, bo mialam jej dostarczyc przesylke od innej znajomej - tam pogawedka o robotnikach i innych takich. Jak wracalam to wczesnie obudzony Bart zaczal zasypiac. Na szczescie zdazylismy dojechac do domu, przebralam go i juz spi, maluszek. A ja wlasnie moge zjesc sniadnie, bo ju mnie mdlic zaczelo z glodu. Zaraz pranie wstawie, wywiesze, bo piekne slonce i wiaterek, wiec powinnam sie uporac z jak najwieksza iloscia prania.
Nie czuje sie najlepiej bo slabo mi brzuchol lubi stawac sie twardy, szczegolnie jak przejde sie po schodach, a teraz jestem na parterze, pralnia na 2 pietrze, balkony na 1szym. A jeszcze musze wtaszczyc odebrana posciel z magla - skromne 13,5kg... Aj taka Silaczka ze mnie....

A ja dzisiaj znów po kolejnej nieprzespanej nocce, dzięki Kacprowi. Łazikował znowu 4 godz. :szok: no ale to chyba przez gorączkę. Boże kiedy ja sobie pośpię. Myślałam, że rano będzie odsypiał a tu klops, wstał o 7,20 i cały czas mi brzęczał za uchem. Nawet bajki go nie interesowały.
A pogoda taka ładna, a ja muszę w domku siedzieć:-(

Marta Indiańskie lato odbiega kolorem od palety którą producent prezentuje. My tez malowaliśmy tym kolorem. No i jest różnica. Ale mi osobiście się podoba.

Asiowo Tobie też czas szybko zleci i za niedługo utulisz maleństwo. Głowa do góry

Jolu spokojnie z tym ogródkiem, bo się przemęczysz!!!!!!!!!!:tak:

Mata nareszcie koniec remontu, jak sie cieszę. Ja właśnie ustrajam pokój moich dzieci. Dzisiaj idę zamówić firanki:tak::tak::tak:. Poprasowałam już stertę prania:laugh2: i się bardzo ciesze. Wczoraj zrobiłam zakupki do szpitala i już prawie jestem gotowa.
Chyba te ostatnie tygonie będą dlamnie sie dłużyć:-(. Bo jak teraz wszystko przygotuję to potem będe tylko lerzeć:-)

Liliana a piersi Ciebie nie bolały?? bo ze mnie od raz to sie "strymieniem lało", więc chyba laktator trzeba będzie zabrać:sorry2:

Oj, Alize, wlasnie tego zazdroszcze Tobie - juz jestes na finiszu w przygotowaniach. A ja w dzikim lesie. Dzis znow nie jade na zakupy "w miasto", bo jak dam sobie "do pieca", to nie przetrzymam popoludnia ze zmeczonymi dziecmi. A sile musze miec az do poznego wieczora. Bo wtedy dopiero chlop wroci do domu.
Mata
, super, ze finiszujesz z remontem.

Marta Indiańskie lato odbiega kolorem od palety którą producent prezentuje. My tez malowaliśmy tym kolorem. No i jest różnica. Ale mi osobiście się podoba.

I teraz to piszesz, jak kuchnia pomalowana ;-):-D

Mi kolor tez się podoba, bo jest ładny, ale boję się pozyśleć jak będzie wyglądał, jak meble poustawiamy :sorry2:

W całym domu mamy pastele, a kuchnia taka intensywna :sorry2: dzienny też pomalujemy na intensywniejszy ;-) a co, dzieciątko będzie miało kolorowe otoczenie :tak: pokoik maluszka zostanie w pastelach, żeby spokojnie sobie spał :tak:

U nas pokoik maluszka pomalowany jest na kolor groszkowy - taka spokojna zieleń:tak:mam nadzieję, że będzie mu się podobać

Mata wyglądasz ślicznie:-Dfryzurka idealna na lato:tak:ja tez jestem pyzata ale wcale mi to nie przeszkadza najważniejsze dobre samopoczucie:-D

reklama
Mata, tez myslalam o podobnej, ale mi wlosy nie moga opadac na twarz - musze miec mozliwosc zwiazania- mam tradzik rozowaty - lekko zaleczony ale laskoczace wlosy pogarszaja stan skory...

Do góry