reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Ej Dziewczyny, nie wiem co sie ze mną dzieje znowu po napisaniu posta zasnęłam i dopiero mnie teraz tel obudził :baffled: jestem tak zmęczona ze nie mam siły stukac w klawiaturę :-( a wczoraj to całe mieszkanie na kolanach posprzątałam- a dzisiaj mi sie nie chce isc kanapki zrobic- tylko rano poleciałam po te bułki i koniec energii... a najdziwniejsze jest to ze cało noc przespałam- no tylko wedrówki do toalety- ale to juz na spiąco chodzę :baffled: kurcze czy to normalne?!?!

reklama
Daruniu tak jak mówi Joanna, organizm upomina sie o odpoczynek. Zbiera siły na trudy. Moja teściowa przed porodami miała faze spania i przesypiała 24 godziny z przerwami. Wiec moze i uciebie jest podobnie.

Daruniu to ci KRA KRA KRA , moze dzisiejszej nocy coś bedzie. Przecież pełnia na niebie. Ja też mam nadzieje że ta pełnia i mi pomorze.

Hej dziewczynki!!!:-)
To czekanie jest dobijające... Mnie męczą jakieś bóle w kręgosłupie, wczoraj przy zmywaniu tak mnie zlamało, ze wyprostować sie nie umiałam:baffled: do skurczyków już sie przyzwyczaiłam niestety, bo mecza mnie od kilku dni:szok:
Dzis mi tu od rana ktos wierci jakimś młotem pneumatycznym nad głową i wytrzymać nie umiem:crazy: Głowa juz boli jak cholera z tego hałasu:zawstydzona/y: Mąż zabrał mi auto i nawet nie mam gdzie się ruszyć... zaraz tu zwariuje... od 9 non stop:angry::angry::angry: Ile mozna... :no: Oddałabym wzystko byle juz tulić małą... Nie boję się juz tego porodu i tego bólu, ja chcę już po prostu mieć małą w ramionach, a nie w brzuszku...:zawstydzona/y:
A gdy jeszcze raz ktoś mnie zapyta kiedy urodze to zabije... :crazy:ehh... teściowa też mnie rozwala: "a niech se siedzi w brzuchu jak jej tam dobrze":angry: Ona rodziła w 8 mieiacu, nie wie chyba co to znaczy 9 miesiać i ten ciężar... wszystko mnie boli i ledwo się ruszam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: heh... i jak ja mam odpoczywać:baffled:

Dzieki Dziewczynki- fajnie by było gdyby mój organizm zechiał sie juz przygotowywac do porodu, bo naprawde nie mam siły :baffled: dziekuje za KRAkanie i równierz KRAkam wszystkim oczekującym ;-)

Dziewczyny wierzę,że dzisiaj coś się ruszy:tak::tak::tak:
A no i wypoczywajcie bo ja jestem mega zmęczona,pobudki nocne i częste karmienia mnie wykańczają i dużo bym dała aby się położyć i konkretnie wyspać:-(

Z oczkami u Filipa już lepiej prawie bez wydzieliny więc jestem szczęśliwa:-)
Nadal jednak trzyma się pępek może dlatego,że położna zaleciła gencjane:crazy: Dzisiaj M. ma mi kupić spirytus..

Darunia może słabą kawkę wypij zapewne ciśnienie ci spadło:tak:

no właśnie co z Matą Joaś i Jolą??????????????????????

Joanna mój synek tylko robi żółte kupki z grudkami i pediatra twierdzi że są ok mam się martwić jak pojawi się w nich śluz bądź brzydki zapach:nerd:

Asiowo zostaw ty tą myśl o samochodzie i idz na spacer. Może coś się ruszy!

Julia ciesze sie że z oczkiem u dizdzi jest juz dobrze. Mnie nie martwia nie przespane nece. Bardziej boje sie jakiś choróbstw u maleństwa. Ale mam nadzieje ze jak teraz już jest inne to i nie będzie tak chorować jak moje starsze.:-)

Pisałam sms do Kasiau30 ale nie odpisała więc może rodzi!!!

reklama
Do góry