reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witajcie :-)

Magdziarka
- prawdziwa z Ciebie Matka - Polka, jest coś czego nie wiesz lub nie wyczytałaś?? :-D dzięki za porady :tak:
Głuszku - wszystkiego naj od nowej koleżanki z bb :zawstydzona/y:
Wilmek - zamówiłaś ten viburcol? myślę, że pomoże... :sorry:

U nas nocka ok, moja mała ma ostatnio chęci budzić się około 24 i pogadać sobie z 15min, a później znów kima ;-) Mamy z niej niezły ubaw :-D
Oleńka właśnie przysypia, a ja wróciłam z urzędu pracy(znów...)czwarta wizyta zaliczona ;-). Jeszcze jedna i będę zarejestrowaną bezrobotną :laugh2: U Was też są takie formalności przy rejestracji??
Zaraz mykam do kuchni obiadek szykować, ale najpierw się troszkę ogrzeję, bo we Wrocławiu mróz większy niż wczoraj - około -10st :sorry:
Ja z mała nie wychodzę na spacerki przy takiej temp... :zawstydzona/y:
Pozdrowionka i miłego dnia Koleżanki! :-)

reklama
witam:tak:

Głuszku Sto lat!:tak:

U nas nocka tradycyjna... pobudka o 24 i 6:tak:, ale mala pospala aż do 8:30, znaczy nas wtedy obudziła:-) bo ona sie juz wtedy z misiem bawila:tak: nie zdazylismy do mechanika z autem przez to, bo codziennie mala budziła nas godzinke wczesniej:-p budzik nawalił!

U nas dzis bylo -12 st, ale spacerek zaliczyslimy:tak:wozek okropnie sie prowadzi, ale małej dobrze to zrobi jak bedziemy wychodzic chocby na chwilke. Mała zachwycona, patrzy na snieg i w ogole widac, ze zimowe spacerki jej dobrze robia:tak:

Teraz jestesmy u taty, bo auto u mechanika musielismy zostawic, ciekawe kiedy je zrobi:baffled: a musielismy wahacz zrobic, bo przez to przegladu nie przeszedł:zawstydzona/y: Mam nadzieje, ze szybko sie dorobimy czegos lepszego i wiekszego, ale i tak najwazniejsze, ze nam odpala wóz bez problemu przy takim mrozie!:tak:

Hej hej, a mi coś wcześniej net padł i dopiero teraz mam :baffled:
Miałam isc na spacer, ale jak wyjrzałam przez okno to taka lodówka że nie wiem czy mogę wyjsc czy nie, temometru nie mam, ale bedzie z -13 stopni, to chyba trochę za dużo co???? :sorry2:

Bart teraz się bawi, ja mam chwilę dla siebie i musze się brac za dokończenie obiadu- ziemniaki musze obrac i ugotowac, Ł ma niby skończyc o 14-stej, ale wiecie jak to z jego pracą :baffled:

My dzisiaj w domku zostajemy. Niby mróz nie taki duży ale strasznei wieje. Wyszlam na chwilkę i zmarzlam niesamowicie. Tak więc tylko wyskoczę na zakupy, odbiorę Kacpra z przedszkoal, a tatuś się wykarze i zostanie z Kubą. Bo znów ma tydz. urlopu. I coś mi się wydaje, że będzie musial zacząć rozglądać się za nową pracą. Bo coś za dużo tego wolnego mają.

Witam

Głuszku kochana wszytkiego naj naj naj!
u nas pogoda piękna słoneczna tylko jakoś -11:baffled: tam za oknem! Mała teraz ucieła sobie drugą drzemkę, noc też super przespała ale to chyba zasługa nurofenu:baffled:. Kurcze przez ten mróz wsiadłam dzis do auta przekręcam kluczyk i tylko kontrolki mi się zapaliły:sorry2: padła moja rakieta! M teraz coś tam majsterkuje.
I waśnie dlatego tak nie lubie zimy brrrrrrrrrrr

Joasiek kochana Na mróz nie wolno stosować kremu nawilżającego bo zawiera wodę i zamarza musi być natłuszczający.
Boże... jaka ja niekumata :baffled:
Miałam napisać ochronny, nie nawilżający... tam jest napisane na opakowaniu, że natłuszcza chroni przed szkodliwym wpływem środowiska...taki chyba może być? :zawstydzona/y:
A nawilżający owszem też stosuje, ale po kąpieli ;-)

Magdziarka
No właśnie mam ten pierwszy krem - Bambino :tak:
Aaaa i miałam dopisać, że trochę źle się go rozprowadza... ale jestem zadowolona!

Ostatnia edycja:
reklama
Ja używałam wcześniej ''ziajkę'' ale teraz musze zmnienic, dzięki Magdzarko za przypomnienie o tych nawilżających kremach :zawstydzona/y:

Ja właśnie zrobiłam wafle z kremem (Łukasz lubi a i koleżanka wpadnie jutro na kawkę) Bart wcina flachę- tata mu daje, a ja mam chwilę dla siebie, na 19-stą na aerobik.

Zapomniałam się Wam pochwalic moje drogie, że za tydzień przyjedzie moja mama!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-) Ale się cieszę przyjedzie we wtorek a w piątek wraca, ale zawsze to coś -już 2 miesiące jej nie widziałam!!!!

Do góry