Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
odpowiedziałam w innym poście poprzez edycję![]()
rozmawiałam z 2 lekarzami na temat inhalatora i oba zgodnie odpowiedzieli że to jest dla mnie zbędne i lepsze wyniki daje komora inhalacyjna więc kłócić się nie będępoza tym w samej przychodni mieliśmy inhalację ale z innego leku salbutamolu
to podobno to samo co ventolin wziewny...bynajmniej jest super po 10 minutach od podania leku maluch spokojnie oddycha
ja już sama nie wiem co mam myślećżal mi małego nie wiem czy ja coś źle robię czy co...może za zimno w domu ale mam 21 stopni więc raczej nie..przegrzewać go nie przegrzewam bo byłby spocony więc nie wiem co robię źle czy po prostu ten typ tak ma:-(
my mamy coś takiego:
Babyhaler - komora inhalacyjna dla dzieci

, a tym bardziej odpisać każdej z osobna 
No i jestem wyspana
Ola przesypia całą noc, bo wieczorami zjada nawet do 200ml. Ostatnio zjadła tylko 140ml no i miałam wstawanko o 5 
) Następna kontrola gdzieś za 2-3 miesiące, zobaczymy jak będzie ;-) Moja córeczka na spacerze z babcią ;-), oj chyba się przyzwyczaję do tego luksusu...
a ja zaraz zabieram się za jakiś obiadek
A wieczorkiem idę wreszcie na randkę z moim mężem
(od porodu mieliśmy do tej pory tylko jedną ;-)w sumie nie za bardzo randkę, bo raptem wyjście we dwójkę na obiad, ale... ;-)) a potem do kina
Ale się cieszę szalenie
nie pamietam już jak to jest wyjść gdzieś do miasta tylko ja i T 
my jednych dziadków mamy na miejscu a drugich (moich teściów) mamy 120 km od nas jeszcze się nie zdecydowałam co damy
nie mam pomysłu a to pierwszy dzień babci i dziadka dla dziadków i Jasia więc wyjątkowy 

te inhalacje, leki
współczuję
małemu daję Nasivin a sama piję ciepła herbatkę.
śliczne i można je przeklejać ze ściany na ścianę, okno, drzwi itp.
coby się nic nie przyplątało ;-)
pewnie przez tą randkę z mężem 
, Ola pokój już ma przyszykowany i tylko na nią czeka
zabawek już ogrom, tylko te ściany takie puste... ja myślałam też o czymś takim.. :-) Border bordiura KUBUŚ PUCHATEK od TwojSzkrab (520221440) - Aukcje internetowe Allegro a wcześniej chciałam sama coś namalować, albo poprosić kuzynkę, bo wyczarowuje cuda na ścianach
Jak znajdę to wkleję zdjęcie ;-)
na szczęście na allegro można już coś do 100zł wyszperać fajnego ;-) u nas ściany puste, bo mala i tak u nas śpi a w soim pokoju to tylko dupcie przebieramy 

także dzisiaj znów będzie marudnie, chyba że małą dłużej pokima na 3 drzemce (jak w ogóle będzie
)
no i mojej zupki zjadła prawie 30 ml
ja juz nie wiem co zrobic, żeby więcej jadła... daję jej zupkę koło 11-11:30, a wcześniej mleczko dostaje koło 8:30-9 i to tak troszkę, bo ostatnio rano zasypia tylko przy cycu
później już jej nie mogę obiadku dawać bo koło 12 jest kolejna drzemka lub spaeer... jak dawałam jej po 2 drzemce to i tak jadła podobnie... a obiadek je już od prawie 2 miesięcy...
(to plus) jednak ja na razie mam namalowane przez siebie obrazki Kubusia Puchatka i Tygryska w fotoramach a jak Jasio skończy roczek i wrócę do pracy (mam nadzieję) to zmienię meble kupię jakąś szafę i może zmienię wystrój wtedy zastanowię się nad tymi naklejkami
teraz to mu wszystko jedno co na ścianach :-)