reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witam!

U nas nocka standardowa jak przy ząbkowaniu, położyłam się wcześnie, a mała dzięki nurofrenowi zaczęła się wiercić dopiero o 3:sorry2:

Joan-na widzę, że nie tylko moje dziecko nie chce tracić czasu na sen :-D
A co do pionowej krechy, ja dopiero po porodzie zobaczyłam, że ją mam :szok: bo wcześniej miałam olbrzymi brzuch (juz od 6 m-ca) i całą masę czerwonych brzydkich roztępów :zawstydzona/y: ale zniknęła mi gdzieś tak po 3m-cach. No i była taka smieszna, bo zaczynała się z 4 cm poniżej pępka i szła w dół :sorry2:

Magdziara, Zuzkus to jeszcze nie doszła moja paczka ze zbędnymi kilogramami:confused::rofl2:

Głuszku Ty zrób sobie jakis papierek, co byś mogła pacjentów przyjmować :tak: tyle beznadziejnych pediatrów pracuje w okolicy, że szok :szok:

Ula nie przesadzaj, Ty jestes drobniutka i świetnie wyglądasz :tak: a w każdym bądź razie proporcjonalnie ;-) ja odkąd pamiętam miałam chłopięcą sylwetkę...

Aniknulka trzymam kciuki za Jasiowy szok wychowawczy :rofl2: wytrzymaj kilka dni i zobaczysz różnicę a Jasio będzie szczęśliwszy :tak: ja tż zauważyłam, że jak małą nie wisi na cycku to i lepiej mi je :tak:

miłego słonecznego dnia (Lilianko śnieg mówisz :szok:)

reklama
Witojcie z rana
U nas śnieg :szok: ale podbno od soboty ma być wiosna to idzie przeżyć
Ja mam zwykle hula hop tylko zero zapału :-D:-D:-D i wydaje mi się,że jak ktoś ma chęć taką porządną to i schudnie bez dodatkowyxh sprzętów specjalnych- wiem, bo z doświadczenia kupowałam a to rowerek , a to step i nici jak nie ma czasu i motywacji - leży i się kurzy

Witajcie:-) U nas kolejna fajna nocka. Kubalek spał do 5.30 zjadł mleczko i pospał do 7. Wczoraj zajrzałąm do Was wieczorkem jak wróciłam z fitnnesu ale się przestraszyłam tego ile na napisałyście i uciekłam:tak::tak::-D:-D:-D No ale dzisiaj już trzeba nadrobić zaległości. A za oknem słoneczko.

Marta to Dobrusia już ładnie zaczęła sypiać w nocy:tak::tak::tak: Pobudka dopiero o 3 to nieźle. Zwykle do tej pory to już miała kilka pobudek z tego co pamiętam

Głuszku Ty nasz ekspercie:-):tak::tak:

Aniknulka napisz jak tam Jasio dzisiaj spał.

Proszę dziewczyny debatują o figurach, dietach ćwiczeniach;-):-D:-D:-D Widać, że wiosna idzie i wszystkie chcą ładnie wyglądać;-):-D:-D

Marlenko zazdroscze Ci troszkę tych wyjść i spotkań z koleżankami. Moje to albo zakatarzone, albo boja się spaceru z uwagi na pogodę - w sumie wcale się dziwie bo maja dopiero 6 m-czne dzieciaki ale ja uważam że folia na wózek, ciepły koc i na podbój chodników z Jasiem

Aniu masz racje ja z Marysia chodze na dlugie spacery odkad skonczyla 3mce-nie straszne nam wiatry i deszcze:-D:-D:-D

Joasiek fajne te hula-hop;-)

jak dobrze pamiętam z jakiegoś programu Trinny i Susany to są następujące rodzaje:
jest 12 typow kobiecej sylwetki
kręgle
gruszka
dzwon
klepsydra
wiolonczela
wazon
rożek
kielich
lizak
jabłko
cegła
kolumna
u mnie to chyba WAZON:confused:

Witam z rana kobietki:-)u nas wietrznie,ale i slonecznie wstalysmy po 6 wiec jest ok:tak:

Milego dzionka:-)

Witajcie dziewczyny!:-)

Wy piszecie o sniegu,a ja juz chyba zapomnialam jak wyglada;-)
U nas byla od tygodnia piekna wiosenna pogoda,a dzis deszcze-ale powietrze juz takie ''wiosenne'' ;-)

Milego dnia wszystkim!:-)

Witam, my dzis spalismy do 7.15 :szok:szok, Michał przespał znowu cala noc - obudzil sie dopiero o 6.30 na papu ale poszedl spac do 7.15. ale zeby nie byl oza dobrze Marysia mnie w nocy obudziła bo sie zesikała do łożka wiec jak sie jedno nie obudzi to zawsze drugie cos wymysli.....
W Krakowie dzis śnieg po pas. Normanie szok i tak napiernicza sniegiem ze sie czuje jakby byl styczen a nie koniec marca.

Ciao Kobitki,
ja tylko na sekundkę w przerwie między praniem, zupą a myciem głowy:-p!
Właśnie Wojtuś drzemie - nocka dziś nawet ok., tylko 3 pobudki
( ostatnio było 7 :szok: ).
Chyba muszę zastosować jakiś Nurofenik, chociaż Wojtek dużo nie jęczy tylko po prostu wstaje i domaga się cyca ! Chyba sobie nim dziąsła masuje bo ciągnie, gryzie- uuuuu - mam czasem dość!:wściekła/y:
A dzis chyba znów wyciągniemy sanki:rofl2:! Co za pogoda!
Zmykam

witam:-)
dziekujemy za zyczenia dla Bruna:-)
a my spalismy do 6:30 z dwoma pobudkami...ale jak na zakatarzone dziecko to nie narzekam:-)
a u nas dzis nawet sloneczko tylko wieje przerazliwie...gdyby nie ten wiatr to wiosennie byloby...
milego dnia zycze:-)

reklama
Uszanowanko ;-)

A u mnie za oknem pięęęękne słonko :-D i niebo błękitniutkie, a na nim białe chmurki :-) Aż się żyć i wyjść chce :tak: Oby tak zostało na cały dzień :zawstydzona/y:
U nas nocka przespana do 6:30, czyli jak zwykle:tak:. Mała zjadła i chyba musi tatusia do drzwi odprowadzać, bo potem jeszcze chwilka i znów kima :tak: No, ale już jesteśmy na nóżkach ;-) za godzinkę Ola zje owsiankę i wio na spacerek :-D a potem, na 11:50 do lekarza :tak:
Miłego dzionka i przede wszystkim SŁONECZNEGO!

Do góry