Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Witam , u nas Olcia za ręce to prawie biega a mnie boli po tym krzyż bo człowiek nachylony ale fajnie.

Oby nasze kręgosłupki wytrzymały :-)
Dołączamy się do życzeńArturku , Lenko, Zosiu wszystkiego naj..naj..naj z okazji skończenia 10 miesięcy !!Ja już po spotkaniu z Marlenką !!! Było super !!
Rośnijcie zdrowo !!!

takie porozrzucane jesteśmy po świecie
Taki szybki spacerek Mata nieźle wyszczupla ;-) sama wiem po sobienie mam na to czasunogi mi nie powiem gdzie włażą, bo lekko 10 km dziennie z wózkiem robię
![]()
A Ty chyba chciałaś jeszcze schudnąć, cio? 
NiespodziankaP. cos tu gada, ze ma dla mnie niespodzianke, ciekawe o co mu chodziDlatego uciekam troszke z nim pobyć, bo jutro i w czwartek znów go cały dzien nie ma
![]()
Ja uwielbiam niespodzianki, ale mój m to raczej nie z tych nieprzewidywalnych 
Magdziara, wreszcie wypocznieszPotem ja i cała rodzina dzisiaj wcześniej się układa do snu, bo ostatnio było dość intensywnie i jakoś akumulatory się rozładowały.
chociaż znając Ciebie to jednorazowy relaksacyjny wieczorek 
od kilku dni też strajkuje z jedzeniem, chyba dba o linie
Chyba jej się pomyliło bo to ja mam dbać o swoją
Jestem po kąpieli i raczę się winkiem
Zmykam do T, poprzytulam się :-)
, obiadek, zupka, mój aerobic, zmywanie, prysznic, usypianie małego (dziś ominęła mnie kąpiel - m teraz sie tym zajmuje
) no i mam chwilkę dla siebie. 

z tymże była pobudka o 4 bo waliła głową w szczebelki na górze... mostki wali i sie dzwiga, a potem płacz, ale zasneła szybko na szczescie
i pewnie wybierzemy sie do moich dziadkow na ogródek posiedziec