reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Co tam dziewczynki???
Ja właśnie dzieciaki poogarniałam. Już są po kolacji i siedzą w wannie. Mąż już tez po kąpieli. Potem ja i cała rodzina dzisiaj wcześniej się układa do snu, bo ostatnio było dość intensywnie i jakoś akumulatory się rozładowały. Antek chyba rzeczywiście czeka na drugi ząb bo dalej nie chce jeść...ręce ciągle w buzi i mnóstwo śliny. Mocno markotny przez to nie jest więc jakoś wytrzymuje. Dzisiaj zaliczyłam indywidualną lekcję flamenco było super. Uciekam w drodze wyjatku obejrzę m jak mdłości:-D

Cześć dziewczyny wieczorowa porą,:happy:
właśnie czekam na tatę, który ma dziś u nas spać.
Jutro wraca do Anglii niestety, ale zobaczymy się oczywiście w wakacje!!!
Wojtek już śpi, Mała Niesporzyta Energia!!!Wykończy nas kiedyś...;-)

Witam , u nas Olcia za ręce to prawie biega a mnie boli po tym krzyż bo człowiek nachylony ale fajnie.

Skąd ja to znam !!!:tak::tak::tak: Oby nasze kręgosłupki wytrzymały :-)

Bbakania super, że spotkanko się udało!!!

Magdziarko no to SPOKOJNEJ I DŁUUUGIEJ nocki!

Liliana jeśli kaszel nie ustąpi to faktycznie muszę coś z tym zrobić, jednak nie są to ataki ale raczej takie odksztuszanie i dziś doliczyłam się tylko dwóch razów, więc sama nie wiem. Jeszcze poczekam parę dni.

Dziewczyny miłego wieczorku ja lecę wstawić herbatkę dla dziadka;-)

Dobry wieczór :tak:

Arturku , Lenko, Zosiu wszystkiego naj..naj..naj z okazji skończenia 10 miesięcy !!
Rośnijcie zdrowo !!!
Ja już po spotkaniu z Marlenką !!! Było super !!
Dołączamy się do życzeń :tak:
A spotkanko no ja myślę że super :-) Fajnie że była okazja się spotkać :tak: takie porozrzucane jesteśmy po świecie :zawstydzona/y:
nie mam na to czasu :zawstydzona/y: nogi mi nie powiem gdzie włażą, bo lekko 10 km dziennie z wózkiem robię :baffled:
Taki szybki spacerek Mata nieźle wyszczupla ;-) sama wiem po sobie :-p A Ty chyba chciałaś jeszcze schudnąć, cio? :-D
P. cos tu gada, ze ma dla mnie niespodzianke, ciekawe o co mu chodzi:-p Dlatego uciekam troszke z nim pobyć, bo jutro i w czwartek znów go cały dzien nie ma:zawstydzona/y:
Niespodzianka :zawstydzona/y: Ja uwielbiam niespodzianki, ale mój m to raczej nie z tych nieprzewidywalnych :-p
Potem ja i cała rodzina dzisiaj wcześniej się układa do snu, bo ostatnio było dość intensywnie i jakoś akumulatory się rozładowały.
Magdziara, wreszcie wypoczniesz :tak: chociaż znając Ciebie to jednorazowy relaksacyjny wieczorek :laugh2:

Moje dziecko śpi już od dwóch godzin :tak: od kilku dni też strajkuje z jedzeniem, chyba dba o linie :-D Chyba jej się pomyliło bo to ja mam dbać o swoją :-p Jestem po kąpieli i raczę się winkiem :tak: Zmykam do T, poprzytulam się :-)
Spokojnych nocek!

Witajcie!
U nas dzień jak każdy inny. Pobudka o 7 kawka, śniadanko, kaszka drzemka potem deserek, spacerek - a dzis 5 godzinek na dworzu świeciło słoneczko więc korzystaliśmy :rofl2:, obiadek, zupka, mój aerobic, zmywanie, prysznic, usypianie małego (dziś ominęła mnie kąpiel - m teraz sie tym zajmuje :-p ) no i mam chwilkę dla siebie.

Na spacerach ciąle myślę jak to będzie jak wrócę do pracy a został mi tylko m-ąc bo od 1 czerwca do roboty :-( z jednej strony się cieszę, będę między ludźmi ale z drugiej chce mi się płakać bo zostawię Jasia na tyle godzin :-( już mi serce pęka a co będzie potem nie wiem :no:
Bbakania cieszę się, że spotkanie z Marlenką sie udało :-)

Wszystkiego najlepszego dla 10 miesięczniaczków :-)
Spokojnej nocy :-)

dobry wieczór mamusie :-) mojej bździągwie to idzie chyba od razu cała buźka zębów, bo slini się jak diabli, na dzień zużywamy kilkanascie sliniaków... a mam z nią problem, do dostała strasznego, nie wiem czy to uczulenie czy jakaś inna cholera... byłam z nią u lekarza, bo aż mi dzieciątka szkoda, to przepisała tormentiol, siemię lniane do przemywania i lakcid na poprawę flory bakteryjnej...dzis przez cąły dzień smarowałam ą linomagiem i nie było tragedii... ostatnio też mi strasznie grandzi w wannie przy próbie kąpieli... a szczególnie przy myciu głowy, chyba nie mam wyjścia innego niż się zaopatrzyć w to rondo kąpielowe na głowę, a może używała któraś z was i da mi opinię????? niby dziś u nas było słonko, ale jak wyszliśmy to wiało, i choda szybciutko do domku... nie za bardzo Julinka zażyła powietrza, ale że raz tylko spała w dzień, to może ze dwa razy się tylko obudzi w nocy... ta druga mnie kopie jak byk, co i rusz dostaję ciosy, jak nie pod żeberko, a to w pęcherz...
PS... co do tej zazdrości, bodajże Maajka i Joasiek1977 o tym mówiły... myslalam o drugim dziecku, ale nie tak szybko... a teraz nie mam odwrotu... i czekam grzecznie do rozwiązania... ale wszystko na to wskazuje że będzie wcześniej... może prezent urodzinkowy dostanę... ja jestem z 9 czerwca, Julka miała się tak urodzić a wyskoczyła 18.06.. a zresztą, zobaczymy, co będzie, to będzie...
alem się rozgadała... życzę Wam udanej nocy i kolorowych snów... padam już na pysk i jeszcze mała daje mi popalić i chyba zgagi dostałam bleeeeeeee

NAJLEPSZEGO DLA DZISIEJSZYCH 10-MIESIĘCZNIACZKÓW!!!! MOC CAŁUSKÓW I SŁONKA DLA WAS, BĄCZUSIE :-D

Bbakaniu, 3mam kciukasy za męża i szybki powrot do zdrowia!!!

pozdrawiam

Dzien dobry!

Paulinka sie własnie budzi... spała od 20 do 8:-) raj na ziemi:-p z tymże była pobudka o 4 bo waliła głową w szczebelki na górze... mostki wali i sie dzwiga, a potem płacz, ale zasneła szybko na szczescie:tak:
Ja juz po sniadanku i kawce, Paulince zaraz mleczko naszykuje i wskocze pod prysznic:tak: i pewnie wybierzemy sie do moich dziadkow na ogródek posiedziec:tak:

Mała dzis 10 miesiecy konczy! Matko... jak ten czas leci!:szok::-D

Miłego dnia!

reklama
Do góry