reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Joanno nie wierze w jakieś tam przesądy stereotypi i tym podobne. wiem że życiem nie kierują jakieś tam idiotyczne czyjeś wymysły.
A ja kocham perełki i tyle.

reklama
azile;
to cieszy :-) Uwierz mi jednak,ze dotąd nie spotkałam osoby, która miała perły na ślubie... A wiecie skąd się to wzięło - otóż, w pewnym momencie spadła ilość sprzedawanych brylantów i ktoś ,,mądry'' wymyślił, że perły to łzy - niestety społeczeństwo jest podatne na takie hasła... od tego czasu ilość sprzedawanych brylantów wzrosła

Limbo;
Masz rację - Adaś zawsze będzie na topie, natomiast Brajan czy Robin bedzie jak dzisiejsza Izaura - bo przecież i takie imiona nadawano na cześć serialowej bohaterki

kasienia;
nie martw się na zapas... może nie będzie tak źle... ja ostatnio też miałam jakieś bakterie nieliczne - ale okazało się, że jest ok. Wiedziałam jednak, żę źle pobrałam siuśka...
a tak w ogóle to jakby miało coś tam wyjść, to w sumie lepiej być świadomym i się leczyć - będzie dobrze - musi być :-)
mam pytanko - jak wygląda to badanie na krzywą cukrzycową? ile trwa to badanko?

Azile, dzieki! Ale tak czy inaczej I grupa rzadko wychodzi u wspolzyjacych kobiet. To Ci powie kazdy lekarz (tym razem chodzi mi na bank o cytologie).
Kasia, bedzie dobrze, moze trzeba powtorzyc badanie moczu?

reklama
A ja muszę się pochwalić, że jak do tej pory, to wyniki miałam lepsze niż przed ciążą, wręcz książkowe. Ciekawe jak będzie za 2 tygodnie ;-) krzywą cukrową ponoć się robi w 2 godziny na czczo :eek: ciekawe jak ja wyrobię w ośrodku 2 godziny bez jedzenia :baffled:

Do góry