• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Milego wieczorku zycze Ci Darunia i odpoczywaj,odpoczywaj,mam nadzieje,ze chociaz niedziele masz wolna:tak:

Ulenko zycze Ci w takim razie wspanialaej ,,domowki,,echhh jak ja lubie takie imprezki,pamietaj o foteczkach!

No jestem jestem. Dziecko już spi a ja dzisiaj jak zwykle roboty domowe. Naszczescie na jutro mam juz obiad, łaszki wyprasowane i jutro bede sie obijała a wieczorkiem wyjscie :-)
Ula Baw sie dobrze
A Ty Marlenko jak tam??? :-) samopoczucie ok?
No ciekawa jestem co tam Basienka kupiła - Kasia no no masz racje pewnie sie wygina albo dopiero jak goscie pojdę to zacznie gimnastykę hahahahaha:rofl2:
Aga pewnie z nogami do góry pali fajkę pokoju hahaha

Liluszko gdzie idziecie jutro???

Ja mam sie w miare oki dzisiaj nie bralam juz tabletek,plecy pobolewaja,ale daje rade:tak:

Dzwonilam do Barbary,smaka mi narobila,bo jakies tam super przystawki serwowala,echhh

Witam i ja z wieczorka Ula baw się dobrze kochana
Mikołaj juz spi od 40 minut :tak: wiec odpoczywam przy gorącej herbatce :tak:
Marlenka poniedziałek czy piątek dla mnie to też już nie robi różnicy :)

no to ja już wykąpana, czekam aż mi głowa wyschnie a raczej owłosienie górne :rofl2:

Lilianko ale Cie dobrze, wszystko porobione, a jutro jeszcze wprowadzisz się w stan nietrzeźwości- :-D zazdroszczę muszę przyznać, sama miałabym ochotę wyjść i napić się piwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! Ostanio na imprezie jak dobrze wiecie byłam za kierowcę... przydało by się wyjść i chlupnąć cosik :-)

reklama
Witam kochane!
Ostatnio mało mnie na bb ale Krzyś na rano Ania na popołudnie i do tego codzienne zajęcia więc na bb wchodzę póżnym wieczorem...i wszystkiego nie ogarniam:sorry: a głupio mi tak wpaść i tylko o sobie a na doczytywanie nie mam czasu...więc wybaczcie
Poprawię się obiecuję!!! ale dopiero od pażdziernika:zawstydzona/y::cool2:

Pozdrawiam Was i całuski dla wszystkich czerwcówkowych Dzieci:-):-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry