UrszulaL
Czerwcowa mama'08
Lili super napisałaś, bo mimo wszytko zycie i tak jest piękne!
Darunia szok ze Bart tak długo ci na nocniku usiedzi, u nas to chwila moment ale przynajmniej zawsze coś wysiedzi! I sukces bo daje znać ze chce kupe!

A ja sie juz na dziś obrobiłam teraz tylko upiekę ciastecza wg przepisu naszej Zuzy i błogie lenistwo!
Darunia szok ze Bart tak długo ci na nocniku usiedzi, u nas to chwila moment ale przynajmniej zawsze coś wysiedzi! I sukces bo daje znać ze chce kupe!

A ja sie juz na dziś obrobiłam teraz tylko upiekę ciastecza wg przepisu naszej Zuzy i błogie lenistwo!

Masz dwie wspaniałe i kochane córeczki i to dla nich powinnaś czerpac siłe chocby z kosmosu !!! Poświecaj im jak najwięcej czasu, bo tych chwil już nigdy nie wrócisz, a relacji jakie teraz między soba budujecie nigdy nie nadrobisz. Dzieci to skarb jedyny i najwiekszy !
... piszesz, że z nimi cięzko jest Ci sie dogadac, że sobie do gardeł skaczecie itd. Ale piszesz też, że teściowa czasem wyciaga rece na zgode, coś kupi dziewczynkom (pieluszki, słodycze). Może Ona nie jest idealna kobieta, bo pewne i nie jest, ale Ty też utrudniasz Wasze kontakty. Może usiadzcie kiedyś choc raz na spokojnie. Wytłumacz Jej co Cie naprawde boli, czego nie tolerujesz a na jakie ustepstwa możesz pójsc. To Ty jesteś matka i masz prawo decyzji. Mieszkacie pod ich dachem i na razie sie nie zanosi abyście poszli na swoje, więc może warto czasem coś przemilczec i ugryzc sie w język DLA DOBRA DZIEWCZYNEK !!