Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

!
;-) cos trzeba będzie wykombinować... 
jak biorę te tabletki na włosy/paznokcie/skórę to szybciej mi włosy rosną... 

Dziewczyny pracujące, powiedzcie proszę, jak Wy to wszystko ogarniacie? dajecie radę? bo ja mam coraz więcej wątpliwości...Ula bo wasz stół się zsychaDarunia ależ ci dobrze z tymi imprezkami, ho ho. A z Twoją figurą problemu z kreacją nie będzie
za to u mnie aż wstyd ale jak to M stwierdził ze co rok to nas więcej do stołu wigilijnego siada i wcale nie chodziło mu o liczbę osób
A ja w tym tygodniu tez na bal będe szykować ale Zuzola, idziemy na zabawe karnawałową do przedszkola muszę jej jakieś przebranie wyczarować![]()

Adam będzie się starał, teście też, dziewczynkom krzywda dziać się nie będzie, kaska w końcu sensowniejsza wpadnie, staraj znaleźć pozytywne strony powrotu do pracy ;-)A Julka na śniegu musiała się świetnie bawić 

a Bartuś jaki matematyk sie zrobił 

), ja cos tam dziergam, a ostatnio kiepsko się czuję, prawie non stop na przeciwbólowych jadę, bo tak mnie głowa napitala, że parapet mogę gryźć
poza tym chodzę ospała i w ciągu kilku dni przytyłam z 3kg, ale to raczej woda mi sie nazbierała, bo ledwo mogę obrączkę założyć...coś czuje, że to sprawka hormonów, w przyszłym tygodniu zmęczę lekarza rodzinnego, żeby skierował mnie na badania 
Dobrusia jest zakochana w sniegu i namiętnie zamiata "kurz" na podwórku
poza tym zaczyna sie etap małpowania wszystkich i wszystkiego, normalnie padamy ze śmiechu z m
np.wczoraj u teściów M przez przypadek kopnął w wiadro, a mała podeszła i zaczęła w nie walić nogą