Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej Basiulinda jak tam po pracy ? Nati w żłobku dała radę ?
Dzieki dziewczynki za troske .. Po pierwszym dniu jestem wypompowana, ale przeżyłam !!Basiu jak tam w pracy, mam nadzieję, że dobrze? A jak tam Natka?
Nastapiło troche zmian w systemie i musiałam większośc ogarniac na nowo, ale myśle, że do końca tygodnia dam rade. Atmosferka ok, tyko jak zwykle mnóstwo pytań .. "co, jak, dlaczego .." - nie przepadam za tym 
choc przyznam, że wolałam siedziec z Nia w domciu i miec Ją tylko dla siebie
. Jednak Ona kocha towarzystowo i widac, że Jej tego brakowało. Jak po Nia przyszłam to już szalała na maxa i pokazywała mi wszystkie zabawki 

a na schudnięcie, to może czerwoną herbatkę sobie zakup? 
Ewa ja Ci nie pomogę z tym przedszkolem bo nie mam pojęciaWitajcie dziewczyny!
Przepraszam, że tak rzadko się ostatnio udzielam, ale cieszę się ostatnimi dniami "wolności" i wykorzystuję to na maxa z Anią i Julką. Wychodzimy codziennie na spacery, na sanki. W domu malujemy, bawimy się i układamy klocki. Siedzę z nimi sama i jestem wieczorkami wypompowana.
Uleńko, ale Twój mąż ma sny
Asiu, podziwiam Cię, że miałaś siłę, aby załatwić naraz tyle spraw
Martusiu, na pewno stworzsysz kolejny majstersztyka na schudnięcie, to może czerwoną herbatkę sobie zakup?
Joluś, fajnie, że z Mikołajem wszystko w porządku, super :-)
Basiu, dzielne dziewczyny jesteście! dałyście radę, gratuluję, super, że Natalia zaaklimatyzowała się w żłobku
A! dziewczyny, mam pytanie... może pomożecie. Zastanawiam się, jak to jest z tym wiekiem, który jest wymagany do przyjęcia do przedszkola czy szkoły... czy jeśli dziecko ma trzeci rok, czy musi mieć skończone 3 latka? jak myślicie? bo myślę o Julce, we wrześniu będzie miała 2 lata i 3 miesiące i nie wiem czy się pytać w przedszkolu o miejsca, czy nie...
Miłego wieczoru!

Ewa kochana to pozostaje mi tylko Ci życzyć aby dni mijały wam jak naj wolniej![]()