Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jednak bardziej podobała mi się zeszloroczna zima;-)
Poza tym u nas nic nowego. Wczoraj byłam na rowerach i jak wróciłam nie miałąm siły już na nic
Na pewno Asiowo;-)tak się zastanawiam, czy jest jeszcze u nas oprócz mnie mama karmiąca![]()

Ale tak na serio to chyba TY Martuś zostałaś
u Ciebie masakra, ale do nas na szczęście te intensywne opady jeszcze nie dotarły i tak szczerze, to mam nadzieję, że nie przyjdą, bo sam wiatr juz daje się we znaki 
musi mocno przezywać brak cycusia w dzień, ale nie mogę jej ustąpić... jak zacznie lepiej spać, to powalczymy o nocne cycanie;-)
Dzis tatus zostanie z młodsza, a ja pewnie sie wybiore na sanki z Paulinka, a niech ma mame tylko dla siebie
Jak mi tego brakowało! Cudowne uczucie:-) i mój tata przyjechał do Paulinki, a ja wyskoczyłam z Agatka na wizytę patronażową... Malutka zdrowiutka i przybrała w 2 tyg 720g
smakuje jej mamusine mleczko
Mam zastoj zimowy i jak tu ktoras napisala zapadlam w sen niedzwiedzi
Czytam, ale z pisaniem gorzej 
Olcia kica nadal, teraz w te mrozy musimy sobie jakos czas organizowac w domku
No ale mamy "kedki", "fabki" wiec nie jest zle ;-) No i mamusia upolowala corci ukochane tubisie "pinki pinki" "po" "lala" "dipi" wiec zabawy z nimi nigdy dosc :-) Nawet z nimi spi
na szczescie wybiera te ktore dzwiekow nie wydaja ;-) Teraz wlasnie spi, mam nadzieje ze dluzej, bo zaraz ma sie pojawic jakas dziewczyna do mierzenia mojej sukni slubnej... moze tym razem sie uda
Trzymajcie kciuki! A wieczorkiem smigamy(o ile snieg pozwoli) na roczek do kolegi Oli
Takze bedzie impreza 

hihi
no może innym razem... oczywiscie dzieci nabyly po ciuszku 
no ciekawa jestem jakby przed Tobą stało jakies ciachoooo - co wtedy by było
hmmm
Pani stwierdziłą, że nie miała numeru telefonu

Koszmar. Podobno drogi z Koszalina i Slupska do nas są nie przejezdne. Masakra jakaś.

Udanej imprezki życzę bawcie sie dobrze;-):-)