• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Flexy, uwazaj na siebie, a torba to juz chyba powazna sprwa u Ciebie, tylko ze jak bedziesz ja przygotowywala to sie nameczysz i masz wieksza szanse w tym szpitalu wyladowac jednak.... Uwazaj na siebie!

Z ciekawości Magdziarko, ile płacisz za jedno wypełnienie??? oczywiście chodzi mio średnią cenę
ja zauważyłam u siebie dwa małe ubyki, ale nie ma to jak koleżanka z pracy zrobi mi za free;-);-);-)
No ja własnie ok 80 zł. Nie byłam teraz z rok..ale w tamtym jak chodziłam do tej samej dentystki tak z miesiąc i ja i Olek leczył mleczaki to potem już mniej brała...może sobie Nas przypomnie i potraktuje jak stałych pacjentów....

Poczekam troszke, moja siostra jwst fryzjerka tzn jakis tam kurs skonczyla, dzwonilam wlasnie do niej, przyjedzie za dwa tyg i mnie ufarbuje;))) tylko buzke musze troszke opalic bo na razie jestem troszke bladziutka;(

wiecie co ja wczoraj też troche popracowalam, a wieczorem to myślalam ze mi krzyż pęknie :baffled: i do tego tak mnie nerki rozbolały ze wyprostować sie nie moglam:baffled: moja mama to tylko poprosila zebym czasem rodzić nie zaczeła, widzialam po niej zae zaniepokojona była az sie sama wystraszylam. Tak wiec dzis nic nie robie tylko odpoczywam :sorry2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry