reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
nie wiem jak Wy ale ja dzisiaj nie mogłam się zwlec z łóżka i tak leżałam do południa... Chociaż z małymi przerwami - o 7 wyjście z psami - a do tego mój York postanowil, że cie będzie chodził po mokrej trawie i zwiała mi do domu - załatwiając się na podłogę :szok:
Pogoda beznadziejna i ciśnienie również..

reklama
Mata;
ale się uśmiałam :-D Wiesz, nie chcę już pisać ale co tam - ja już nie jeden raz się obsikałam :-D sorry Dziewczyny...
Darunia;
nawet nie zerkaj w tą morfologię - nam może się wydawać, że jest do du.. a okazuje się,że jest ok i adekwatna do danego okresu ciąży. Też tak miałam... co prawda wyniki polecialy w dół ale doktor ostatnio powiedział, że są super - tak więc nawet tam nie zaglądaj.

A ja po badanku genet. Wszystko jest ok :-) Maluch waży 1670g i nie dał sobie zrobić foty ponieważ zasłonił sobie buźkę rączką i nie miał zamiaru pokazać buziaka :-D Najważniejsze, że jest ok. Według usg ciąża oczywiście jest starsza :-) ale nie ma cio się tym sugerować :-)

Milko;
jak najbardziej mogę być tylko proszę o pomoc ... poza tym ta druga pomocna dłoń by się przydała.. Wiecie jak to jest - jak jedna by zaniemogła, to druga będzie się opiekować

To chyba u mnie też źle nie jest, mam 76mg/dl w surowicy (wg biochemii) i po 50g glukozy 129 mg/dl - to chyba prawidłowe (tak myślę);-)

Qrcze Dziewczyny, ja protestuję! Macie takie śliczne brzuszki, a mój nie dość, że cały w rozstępach, to jeszcze jakiś taki słabo okrągły, a jak już gaci ciążowych nie ubiorę, to nikt go nie zauważa:baffled: Wypadało by w końcu pokazać światu córeczkę...mam nadzieję, że to kwestia dwóch - trzech tygodni ;-)

Dziewczyny, a ile przy waszych szpitalach kosztuje taka szkoła rodzenia? Bo ja kompletnie pojęcia nie mam, wyczytałam tylko na stronce, że przy moim szpitalu też jest i właściwie trwa 5 spotkań o różnej tematyce, ale o cenach pojęcia nie mam, muszę się tam wybrać:happy:

Mnie wszystko dzisiaj rano bolało, ale to pewnie nie tylko za sprawą pogody beznadziejnej, ale także wczorajszych dzidziusiowych zakupów z moją mamcią, kupiłam małej cztery kompleciki: śpiochy+kaftanik+czapeczka - na razie tak do szpitala, ale moja inwencja się zaczyna rozwijać....tylko szkoda, że wzięłam sobie wysokie obcasy...teraz mała mnie kopie, bo od 9-ciu godzin nic nie jadłam, idę coś wszamać (nie ma to jak studia wieczorowe):-)

reklama
Do góry