reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Iwoszku Kochany trzymam kciuki, ale mam nadzieję, że już jest po wszystkim i trzymasz maleństwo w ramionach. Ściskam i całuję Was mocno reszta e-cioteczek pewnie też:-):-):-):-):-)

Ja o pobiciu tego dziecka widziałam w TV. Masakra co się dzieje. Trudno uwierzyć,że ludzie są zdolni do takich rzeczy. Ech szkoda gadać

Martusia mam nadzieję, że dzisiaj trafisz na dobrego fryzjera i będziesz zadowolona. Jedyne pocieszenie jest takie, że długość włosów masz jeszcze taką, że można coś z tym zrobić.

reklama
Dzisiaj mi znowu Pani mówi w piaskownicy ze ja do 20 czerwca to nie dochodzę bo mam taki wielki brzuch. Ludzie święci a dajcie wy mi wreszcie święty spokój!!!!! jaki ja mam wpływ na to jaki mam brzuch!!!! Normalnie ci ludzie to traktują cieżarne jak ich własność. Czy ja rozmawiam o brzuchach niecieżarnych lasek???? no własnie!!!!
Głuszku nie jesteś sama, mi też większość ludzi mówi, ale ja w ogóle sie tym nie przejmuję(Bynajmniej staram się) niech ten mój brzuch będzie ogromniasty oby maluszek zdrowy:tak::tak::tak:

Asiowo z tymi skurczami poszłabym do gina. pewnie bark ci w diecie jakiegoś składnika może on coś doradzi.:sorry2:na pewno najważniejszy jest tu magnez i potas.....
Dużo Zdrówka!!

A ja o dziwo dobrze się mam-skurcze spokojne i troszku puchnę poza tym czuję się tak jakbym w ciąży nie była:szok::sorry2: tak sobie myślę że do czerwca niunie donoszę:-)

iwoszku-tak to zwyczajnie napisalas,ze az mi lzy naplynely do oczu-ze wzruszenia i przejecia!POWODZENIA!

Joasiu no to super ze wszystko ok:tak::tak::tak:
Głuszku a dlaczego tak jest?????przy każdej mamusi która bierze fenoterol???

Iwoszku trzymam kciuki i mam nadzieje że już trzymasz w ramionach swojego szkraba :tak::tak::tak::tak:
No dobra dziewczynki która następna :-)

Asiowo-trzymaj sie dzielnie i moze rzeczywiscie poradz sie lekarza z tymi skurczami lydek.

A ja wczoraj wzielam sie za sprzatanie,chociaz przysiegalam sobie,ze bede robic na raty.No,ale przynajmniej robilam sobie male przerwy.Mimo to zalewalo mnie goraco,wypieki na twarzy,po kazdym schyleniu twardnial brzuch.
No i wieczorem,po prysznicu,zauwazylam w wannie (w takim siteczku na wlosy) dwie kulki po 0.5cm bialej galaretki (polaczone ze soba).Dziewczyny,czy to moze mi juz po trochu wychodzic czop?!
W dodatku lupie mnie w krzyzu,mam takie nerwobole od kilku dni w stawach biodrowych,w nocy siusialam jak opetana i mialam bardzo czesto twardy i obolaly brzuch.
Faktem jest,ze dzis na razie czuje sie dobrze.....
A moze to tylko takie ostrzezenie ze strony organizmu...

Asiowo idz do apteki i kup sobie magnez dostaniesz go bez recepty a co do zgagi to reni tez mozna brac ja jem 4 tabletki magnezu dziennie bo moj gin powiedzial ze jesli nie będą pomagały 3 zacząc brac 4 i jak na razie jest ok a reni biore tyle ile razy mam w ciągu dnie zgagę :tak:

No wlasnie, ktora? A z drugiej strony nie posluchalysmy Magdziarki - byl zakaz do 15 maja.... No dobra, ale to tylko 2 dni...

reklama
Do góry