reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Zapomniałam napisać, że już jestem po naprawie gwarancyjnej u fryzjera ;-):-D:-D:-D
Poszłam do tego samego, na początku upierała się, że jest ok, ale nawet ślepy by zauważył, że było coś nie tak, więc zaraz mnie posadziła na fotel i poprawiła. No i nie wzięła kaski, mimo, że wbiłam się tuz przed zamknięciem (okropna jestem, hi hi) Co prawda nie jest do końca tak, jakbym chciała, ale z tej długości włosów co mi zostały, to nie było sensu :sorry2: poczekam jak odrosną ( o ile po porodzie nie wyłysieję :baffled:)

Mata dobrze, że chociaż poprawiła zawsze lepiej:tak:
Poza tym pocieszę Cię że ja też puchnę już nie wkładam addidasów tylko sandały regulowane na rzepy a ręcę jak jest gorąco lub skoki ciśnienia to jak grube marchewki:szok:

Za tydzień będę miała następne. Mam tylko nadzieję, że dotrwam do 39 tc i jeszcze zobacze się ze swoją ginką:tak:

umówiłam się na wizytę w poradni cukrzycowej ale u innego lekarza bo ta u której byłam ostatnio powiedziała że jak będzie termin to mogę przyjśc a jak nie to muszę sobie sama radzić ona nic nie poradzi - ale fajnie co? możesz mieć cukrzyce a jak nie ma terminu to radź sobie. Lekarza nie obchodzi co z Tobą będzie
Zaczęłam się znów martwić o miejsce na porodówce:szok: a jak lekarz powie radź sobie bo nie mamy miejsca nawet dla osoby z cukrzyca i biorąca insulinę? :szok:

Aniknulka co to za panika :angry::angry::angry: kogo, jak kogo, ale rodzącą z cukrzycą to na pewno wszędzie przyjmą, a jak naprawdę będzie przeładowanie, to szybciutko załatwią Ci inny dobry szpital :tak: nie martw się :-)

Fajne koszlule ;-)
Aniknulka ja tez mam tylko jedna paczke tych podkładów - bo tak mi poradziła pani w aptece... no i chyba bede musiała sie przejsc jeszcze raz :tak:

Ja sie jeszcze zastanawiam nad tymi podkładami BELLI bo moja dobra znajoma z nich korzystała po porodzie i nie była zbytnio zadowolona z uwagi na to że nie mają gumy pod spodem i przesiąkały, mówiła, ze lepsze grubaśne podpaski i weź tu człowieku bądź mądry :baffled:

reklama
Do góry