reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
U mnie to pieluszkami wycierali Fabiana, mialam swoje kosmetyki i pieluszki a ciuszki tylko na wyjscie aha i takze zalezy od skóry dziecka, bo niektóre maluszki są uczulone na te łaszki szpitalne i wtedy trzeba miec swoje - tzn tak było w moim szpitalu :sorry2:

reklama
Witam moje kochane.Dwa dni zmarnowane przez............kompot z suszonych sliwek.Siadla mi skórka na zoladku i było sranko,rzyganko goraczka i prawie poród.Nie życze nikomu:szok::baffled::baffled::baffled:

na szczescie przeszło.

Mata co do grzywki mam to samo,albo króciutko grzywka albo długie włosy spiete do tyłu.nie rozumiem o co chodzi ale jezeli rozpuszcze włosy za moment kreci mi sie w głowie,chce mi sie wymiotowac i boli mnie głowa.Ponoc cos z błednikiem jest nie tak jak ma byc,ale czy to prawda?

U mnie brzucho niziutko,nogi mi sie telepia,chce mi sie spac i strasznie jestem zmęczona .Za oknem od tygodnia około 30 stopni zdechne chyba.A w parku tak cudownie,wszystko kwitnie i co z tego jak doczłapac nie mam siły te kilkanascie metrów.Juz bym chciala zeby było po wszystkim,i zeby niunia zapakowac do nowego wózeczka i na spacerek:happy::happy:

Limba narobiłaś nam strach i wszystkie już o ciebie się martwiłyśmy!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja już myślałm że urodziłaś:tak:. Więc teraz odpoczywaj bo z tego czytam to już nie długo ci zostało.
Pozdrawiam

Padnieta jeste, lezae caly czas ale jakos nie pomaga, jak wstaje do wc to troszke pobolewa.... strasznie mnie krocze ciagnie... magnez wzielam i troszke lepiej... chciala bym chociaz do poniedzialku wytrzymac bo moj siostrzeniec ma komunie, mam nadzieje ze dam rade:-):-):-):-)
Limba jak ty przetrzymalas to i ja dam rade:-D:-D:-D J kazal dzwonic jak by sie zaczelo i sie zerwie jakos z pracy.

Kochane moje,do szpitala zabieram moja super wypasna komórke z internetem i odrazu jak urodze to napisze jak bylo:tak::tak:

Oj mam za swoje z tym kompotem,człowiek stary a głupi.Z dziada pradziada wiadomo ze sliwki lubia przeczyscic.

Hmmm,ponoc juz 3 czerwcóweczki urodziły-to moze szefowa-moderatorka :-) załozy wątek- Porody-opisujemy przezycia??

Snoopy Ty tez masz termin na 8 czerwca????Bo zerknelam na Twój suwaczek i obu nam zostało 25 dni.

reklama
Snoopy trzymaj się, leż, ale coś mi się wydaje, że nie długo możesz zacząć się wypakowywać :sorry2: ale mam nadzieję, że maleństwo nie zechce zmienić miejsca zamieszkania przez najbliższe 2 tygodnie ;-):-)

Do góry