reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Jolu nie strasz, czyżbyś Ty maiła być kolejną :sorry2: niech maluszek z 2 tygodnie jeszcze posiedzi :tak:
mata kochana ja już chyba mogę bo u mnie się gin walną o prawie 2 tygodnie i teraz tak patrze ze musze sówaczek zmienić ale masz racje niech jeszcze zaczeka bo boje sie porodu jak jasna cholera:baffled::baffled:

reklama
Byłam na usg w szpitalu u mojego gina - no i oczywiście okazało się, że Maluch waży nie 2500kg tylko 2900kg :-D:-D a termin na 9 czerwca. Myślę,że muszę to wypośrodkować ;-);-)
Niby to usg było dokładniejsze.. ech, pożyjemy - zobaczymy

:-(Mnie cos tez skurcze zaczeły łapac, oczy mnie szczypią, buzia spuchnieta - ehh - i nos mam zapchany - mam dosc!!!!!!!!
Własnie Fabianek sie obudził i zażyczył sobie wyjscie na spacer - a ja nie mam siły :-(

O Boze!Wedlug mojego suwaczka weszlam juz w 9.miesiac!:-)

Maajeczko ty masz 31 dni a ja 21 :szok::szok:

Limba już się odezwała, a ciekawe co z Mamootem :dry:
Z zamknietego można wziąć jej numer i napisać smsa z pytaniem co u niej?

no tak - tylko jak tu sie przebic przez posty dnia codziennego :-D

Bo mamy ciut za dużo tych wątków. Ale jak urodzimy to wzyty u lekarza połączymy ze zdjęciami USg naszych maluszków i z ruchami naszych maluszków(już można to zrobić bo pewnie więcej zdjęc usg nie będzie) i będzie mniej. A na te newsy można zrobić nowy gorący wątek - jak sobie życzycie. To forum dla Was dla Nas wszystkich ...

Agacinko dziękuję za wyczerpujące wyjaśnienie, zrozumiałam wszystko dziękuje Tobie kochana jeszcze raz:tak::tak::tak::tak::-):-):-):-D:-D:-D;-);-);-)

Dołączam się , bo z tego wynika że podwyżki nas obejmują i to by się zgadzało bo ja dostałam w maju większą wypłatę. Jutro wybieram się do szkoły podstemplować leg ubezpieczeniową to zajde do księgowości po pasek i zobaczę

Joanno nie myśl już o tym wszystkim. Czytałam ze dzidzia teraz "tyje" 250 gram na tydzięń!!!!!!!!!!!!:szok:. A to pewni śrenio , więc każda dzidzia inaczej. A co do terminu to ja bym się trzymała tego z początku ciąży. Ale ciesze sie że wszystko ok'

reklama
Do góry