reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
1. Jestem za połączeniem wyprawki dla mamy z przygotowaniami do porodu bo to sie wiąże...jedno z drugim

2.Samopoczucie bym połączyła z Czerwcówkolandem

3 Zdjęcia z USG z wizyty u lekarza i już będzie sporo mniej

1.tak, 2.tak, 3.tak!

może faktycznie gratulacje osobno, ale nie jestem pewna (coś o braku decyzyjności było??)

reklama
milkaa, świetnie wygladasz , gładziutki brzunio, jak z okładki m jak mama!!!
a jakie rozczulające jest całe zestawienie...

Możemy zrobic oddzielny wątek o tych, które się rozdwajają potem się też przerzuci i połączy z czymś innym ale tak na teraz, żeby było łatwiej szukac..tam byśmy alarmowały, wpisywały smsy od leżących w szpitalu gratulowały itp. Poczekamy jeszcze na kilka głosów w sprawie... i zadziałamy :-)

A ja dzisiaj dziewczynki znowu muszę wstać o 4ej jutro o 19ej powtarzamy badanko EEG...

Ale jeszcze nie chce mi się spać..jak jutro Olek pójdzie do zerówki to odeśpię...a teraz siedzę sobie i czekam na zapiekaneczki z piekarniczka i wiecie co jem OGÓRECZKA MAŁOSOLNEGO - mówię Wam jaki pyszny ....

Do punktu 1 -go można by jeszcze zlepić wizyty u lekarza bo w sumie to po części też przygotowania do porodu ale to moje zdanie .. z resztą się zgadzam :-)

Moja mała też się jakoś nie spieszy , posprzątałam dziś całą chałupę i przeszłam kilometry ,wczoraj też i nic się nie zapowiada, zero skurczy , tylko krzyż boli od tego łażenia i sprzątania :-) Obstawiam połowę czerwca albo i później :-)

Joanna no to z Mateuszka kawał chłopa:tak::tak::tak:. Gratulki:-):-):-)

Ja do swojego Gina mam nr. na komórę i mogę dzwonić o każdej porze dnia i nocy.
Jakoś nigdy nie ma problemu z wizytą, jak jakaś godz. mi nie pasuje. Stara się być elastyczny. Np. dzisiaj dzwoniłam, żeby umówić się na jutro, a w związku z tym że Kacper chory i musi ktoś zostać z nim w domu zgodził się przyjąć mnie 2 godz. przed rozpoczęciem przyjmowana. Akurat Damian będzie miał przerwę między jedną pracą a drugą a ja załatwię wizytkę:tak::-)

Magdziarko, ja również popieram pomysł w takiej wersji, jak proponowałaś :-)łatwiej będzie się czytało :-):-) aaa, smacznego tak poza tym, ładnie to tak o ogórkach opowiadać jakie pyszne?? :-p

Wróciłam od ginki i na razie nic się nie zapowiada żeby mała chciała wyjść . Co do wagi to mi z kolei mówiła że tak jak miałam na USG z 32 tygodnia to się mnoży razy 2 i wychodzi waga dzidzi - mi wyszło 3780 :szok: Tak czy inaczej mówi jeszce boże ciało i na maj to raczej nie liczy , ogólnie spadły mi wyniki ale dostałam leki więc powinno być ok

Na plusie jak na razie 12 kilo

reklama
Do góry