reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
To sie ciesze cioteczko że z badaniem nie było problemu!!!!!!!!! Wyniczknie aby tylko prawdę powiedziały. I juz żebyś miała pewność. Trzymam za was kciuki!!!!!!!!

A mi dzisiaj nerwy puściły. Juz mam dość tych moich skarbów. po przedszkolu był bunt syna, ledwo go ugasiłam to potem córka zaczęła i tak minęły 2 godziny. Wysiadam psychicznie i proszę o dodatkową dawkę cierpliwości.

Magdalenkokol dobrze że sie wszystko uspokoiło, niech maluszej jeszcze troche posiedzi:tak::tak::tak:
Madziarka oby wynik badania się nie powtórzył:tak::tak::tak:
Agacino dziwna sytuacja że musisz sama odbierac rzeczy z poczty króre zamówiłaś przez internet, mi nawet małą paczuszke z Mustelą przywożą:tak::tak:
juz sie nie moge doczekać relacji z porodu Iwoszka noi oczywiście zdjatka małej Bogny:-):-):-)

W końcu po 4 godzinach udało mi się dodzwonić. Wyniki jednak dobre :tak:. Najważniejsze, że kwas moczowy w normie, opuchlizna zeszła, a śladem białka mam się nie przejmować. No i oczywiście dużo odpoczynku, nogi w górze i dieta. No i po co 4 godziny nerwów były :sorry2:

Oj ja też poproszę o dawkę bo codziennie walczę o wszystko z małą o ubranie o zabawki o czesanie , dziś byłam zmęczona to sobie razem poleżałyśmy , poprzytulałyśmy się i usnęła w moim wyrku a niech sobie śpi szkarbek kochany i nieznośny , Alize spójrz na swoje jak słodko śpią to duża dawka takie wtedy niewinne i bezbronne.

Mata JUPI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D
Ogromnie sie cieszę ze alarm był nie potrzebny, teraz tylko nogi do góry i odpoczywaj. No i czekaj do terminu.

Dlatego Mata samemu lepiej się nie denerwować tylko poczekać co lekarz powie .
Dobrze chociaż że się dodzwoniłaś , masz przespaną nockę :-)

magdalenkol dobrze że wróciłaś.dzidzia poczeka jeszcze nie martw się na pewno będzie dobrze:tak:
agacinko bardzo dobrze zrobiłaś-gnojki chcą podwyżek ale najlepiej nic z siebie nie dając:angry:
magdziarko cieszę się że synek zasnął;znając mojego łobuza miałabym z tym kłopot:sorry2:
azile ja od kilku dni walczę z moim buntownikiem:baffled: wszystko jest na NIE:baffled:

Oj kasiu śpią słodko, ale ile człowiek sie musi nagadać, natłumaczyć, nakrzyczeć:szok::szok::-:)-(. Może za dużo wymagam, ale ja nie znosze sprzeciwów:zawstydzona/y::zawstydzona/y:. A oni teraz to uwielbiają. Ale nie długo im to przejdzie i znowu będą aniołkami. Prawda?!

Idę spać bo trzeci buntowni nie lubi jak siedzę długo przy kompie i kope mnie w pachwinę. Miłej nocki i do zobaczenia jutro!!PA

reklama
Ja też żyję tą nadzieją , nie martw się u nas jeszcze dochodzi brak cierpliwości więc jest jeszcze trudniej ale to minie :-)

Do góry