reklama
ja po porannym ktg jakies skurczyki juz sa..troche bola ale nie bardzo..cisneinie ok tylko czekam na wyniki krwi..zadzwonia po poludniu i powiedza..jak niedobre to do szpitala jak ok to czekamy do pon...
Pestka to moze moj czeka na ten 23 albo 24 imieniny dziadka;-)
Gluszku a mnie masaz szyjki nie bolal tzn byl nieprzyjemny ale niebolesny..
i chyba po nim ten czop mi schodzi bardzo obficie..szkoda tylko ze to o niczym konkretnym nie swiadczy...
generalnie chcialabym juz ale jak nie to trudno jakos sie z tym pogodzilam...moze jakies okno dzis umyje zeby pomoc naturze
Ewcia ciezka sytuacja...3mam kciuki zeby sie ulozylo tak jak chcecie
Pestka to moze moj czeka na ten 23 albo 24 imieniny dziadka;-)
Gluszku a mnie masaz szyjki nie bolal tzn byl nieprzyjemny ale niebolesny..
i chyba po nim ten czop mi schodzi bardzo obficie..szkoda tylko ze to o niczym konkretnym nie swiadczy...
generalnie chcialabym juz ale jak nie to trudno jakos sie z tym pogodzilam...moze jakies okno dzis umyje zeby pomoc naturze

Ewcia ciezka sytuacja...3mam kciuki zeby sie ulozylo tak jak chcecie

daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Magdziarko Ty to na wszystko znajdziesz odpowiedz!!!!!!! :-)
agusia04
Czerwcowa mama'08
Darunia śliczny brzuszek

Gratuluję

agusia04
Czerwcowa mama'08
Ewcia trzymaj się Kobitko dzielnie. Wiem, że nie jest Ci łatwo. Bądź dobrej myśli, że operacja nie będzie potrzebna i mąż szybko wróci do domku.
Nadal trzmam kciukasy za nierozdwojone mamusie. I kraczę Wam KRA KRA;-)
Trochę cierpliwości, chociaż wiem, że teraz o nią trudno. Jeszcze kilka dni i też będziecie tuliły swoje maleństwa.
Nadal trzmam kciukasy za nierozdwojone mamusie. I kraczę Wam KRA KRA;-)

no własnie a dla mnie nawet nie był nieprzyjemny - było to nieodczuwalne badanie po porstu takie samo jak wcześnijesze. Oj no trudno i tak jak ni urodze dziś to jeszcze tylo maksymalnie 2 tygodnie.
moze sobie wykutuje stopę i choróbsko mnie opusci bo na razie to isę czuje fatalnie,.
moze sobie wykutuje stopę i choróbsko mnie opusci bo na razie to isę czuje fatalnie,.
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Właśnie weszłam na lipcóweczki i sirpnióweczki i tam juz jest po dwójce maluszków 

reklama
ale na lipcówkach jedna miała cc bo jakaś infekcja w 35 tygodniu (koleżanka z majówek 2006 stad wiem) - planowane nie było akcji a druga to wcześniak zobaczyk jaki - 990 gram!!!! Na pewno być nie chciała mieć takiego wcześniaczka - a co sierpniówek to pewnie tez wczesniaczki wiec.....
Podziel się: