reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witajcie
U nas nocka Ok, Nadia super spała, Fabianek także, tylko nad rankiem miał atak kaszlu.
U nas rozpogodziło się, wiec siły nabieram i biorę się za porządki. Wstawiam obiad bo o 15 bedzie m.
Miłego dzionka dla Was i Waszych pociech !!!:rofl2:

reklama
Julia dzięki za link w wolnej chwili zerknę na szczepienia jakie miały moje chłopaki:tak:

Lilianko super że Fabian ma się lepiej:tak:

a ja obiad mam już gotowy i czekam na M i uciekamy nad morze:-D dzisiaj jest piękna pogoda choć zimno no ale warto się dotlenić i korzystać póki jest słoneczko:tak:

hej mamusie:tak:
U nas nocka tez taka standartowa;-) 1 pobudka o 2:40, a 2 o 6:30, nakarmiłam, mała zdrzemneła sie jeszcze na godzinke. Pozniej wygoniłam M. do małej, a ja spałam do 10:-p w koncu nadrobilam zaległosci senne:-D

Mała własnie zasneła, mieszkanko ogarniete, pranie zrobione, włosy męza obciete i za to M. dzis robi obiad wiec ja biore sie za pisanie ten nieszczesnej pracy:zawstydzona/y: Nie wiem kiedy ja ja skoncze:-( przez ten weekend mam zmiar skonczyc 2 rozdział i zostanie mi juz tylko 3:-)
Milego weekendu zycze!

Fabianku, dużo zdrówka!

U mnie kiepsko, bo mnie boli pół szczęki i mam gorączkę po tym rwaniu ósemki. Kompletny rozkład. Na szczęście mój ukochany mi czynnie pomaga we wszystkim.
A Wojciaszek jakiś niewyraźny. Wczoraj miał wysoką gorączkę 39,5, ale nic poza tym się nie działo. Dziś właściwie bez gorączki, ale coś jest nie tak. Jeśli jeszcze raz mu skoczy gorączka, to jedziemy do lekarza.
A Staś jak najlepiej :-) i to mnie cieszy. Nawet dał mi pospać. Obudził się co prawda koło 22.00, ale potem spał do 6.00.

Poryczałam sie przy tej historii ze szczepionką:-(.Biedny dziedziaczek,biedni rodzice.

Mój Adas tez zachorował po szczepieniu,szczepionka była zanieczyszczona--teraz toczy sie sprawa ,zatrudniłam adwokatów niech im dadzą popalic,:crazy::crazy:.

Mój Adas tez zachorował po szczepieniu,szczepionka była zanieczyszczona--teraz toczy sie sprawa ,zatrudniłam adwokatów niech im dadzą popalic,:crazy::crazy:.

:szok::szok::szok: mam nadzieje że wygrasz sprawę!!!!

Ja juz wróciłam od fryzjera, musze jeszcze posprzątac łazienkę, przedpokój i umyc podłogę w kuchni.
Teściowie mi super prezent zrobili na imieniny- dostałam karnet do SPA- cieszę się jak dziecko :-) już nie mogę sie doczekac kiedy sie tam wybiorę ;-)

no i jesteśmy na Nutrramigenie bo Misiek wysypany dziś od nowa....

Oczywiscie miałam racje ze on nie jest głodny w nocy. Zjadł o 24 140 ml, potem się obudził o 2.30 dostał wodę, podurdał i poszedł spać, potem o 5.30 zjadł ładnie 120 ml, potem o 7 dostał wodę i walnelam sie jeszcze do łożka a on spał do 8.30. Zjadł dopiero o 9 100 ml z wielka łaską, ale już o 12 - zjadł 170 ml a o 15 dostał pierwszy raz nutramigen - bałam się że nie bedzie chciał ale zjadl 140 ml!!!!

Zdrowka dla Was i Waszych dzieci-niestety brakuje mi czasu na indywidualne skomentowania...:-( Maja jest marudna bardzo od kilku dni)chyba bedzie zabek....
Na szczescie nocki sa dobre,bo mala spi conajmniej 7-8 godzin,raz nawet 11 godzin bez przerwy na jedzenie czy zmiane pampersa.
Teraz M ja zabawia.

reklama
Zdrówka dla Fabianka.:-)
Ta historia ze szczepionką - o zgrozo - to mogło się przydarzyć każdej z nas :szok::szok::szok:
A ja byłam dziś u siostry w szpitalu. Fajnie tak sobie pooglądać znowu te cudowne kruszynki. Byłam ze szwagrem i co jakiś czas on schodził i pilnował Oli i tak byliśmy ponad 3 godzinki. Mała była bardzo grzeczna, wszyscy się do niej uśmiechali w poczekalni a ona waliła śmiechy od ucha do ucha .
Ogólnie moja siostra w dobrej kondycji , może jutro będzie w domku. Mała jej fajniutka ,malutka z włoskami czarnymi, super.
Odłożyłam przed chwilką małą po kąpieli do łóżeczka żeby odpocząć i zasnęła .

Do góry