reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
WITAM
Widze ze dziś u nas marudnie na wątku a ja dopiero z pracy :-:)-:)-(już 2 dzień nie widziałam syna nie wiem jak długo wytrzymam pocieszam sie tylko tym że od 20 grudnia do 5 stycznia wolne mamy z mężem to odbije sobie ale do 20 jeszcze tak daleko :-:)-:)-:)-:)-(, drugi dzień z kolei pomagam chłopakom bo by się nie wyrobili już nie daje rady :-(.
Mikołaj podobno był dziś bardzo grzeczny cały dzień jadł spał 3 razy po 1.5 h i leżał w leżaczku i się bawił ;-)chociasz z tego jestem zadowolona :-D
AZILE GRATULUJĘ ZĄBKA

Alize gratulacje , w końcu i Dominiś ma ząbka:-)
Szkoda tylko że dzieci chore , tak czy inaczej ciocia Kasia zdrówka życzy całej gromadce :-)
Daruunia sałatka i ciasto :szok: pewnie będzie miły wieczór :tak::tak::tak:

Dziękujemy dziewczynay za gratulacje.
U mnie jeszcze nikt w domu nie śpi:szok::szok::szok:. Jakiś koszmar, mały marudny na całego. A starszaki w dzień spały i teraz tv oglądają. Pędze do Domisia bo ryczy.

Azile gratuluję ząbeczka :tak: a Domiś może jeszcze marudzić, bo pewnie ząbek do końca nie wylazł ;-) ale już niedługo :tak:
zdrówka maluszkom :tak:

Jolu spokojnie, jeszcze troszkę i będziesz dłużej z Mikołajem:tak:. Czas przedświąteczny to zawsze najgorętszy okres w roku (i w pracy).

Mała od 15 nie spała i odpadła z trudem po 19 po kąpaniu :baffled: zębicha u nas też na całego... aż mi się przypomina jak na całego rodziłyśmy a teraz ząbkujemy hi hi :-D

a ja korzystam z tego, że u mnie też cisza szukam na allegro fajnych firanek do pokoju małej i zdecydować się nie mogę :sorry:

Azile gratuluje ząbka!!!!!!!!!!

Bartek już śpi, ja jestem jakaś zmęczona, zastanawiam się czy otworzyc szampana, bo mam ochotę a jest w domu jeszcze z tamtego sylwestra- bo ja nie piłam ;-) zaraz zapytam się Ł :tak: (jeszcze mam dwie wódki schowane moje- z panieńskiego i z mojego wesela:-p:-))

Sppkojnej nocki kochane!!!!

P.s. tak się zasatnawiałam czy my już zawsze bedzięmy utrzymywac ze sobą kontakt :tak: np. za kilkanaście lat ciekawe czy dalej ktoś z nas bedzie siedział na czerwcókach 2008 :-) mam nadzijeję, że tak, bo tak mi się smutno zrobiło, jak pomyślałam, że nikt nie bedzie się już udzielał :-(

Dzruniu ja też dziś o tym pomyślałam. I nie wiem jak to będzie. Może się tak zaprzyjaźnimy wszystkie że bedziemy użadzać spotkania chociaż raz na raok. Ja mam taką paczkę znajomych z pracy(wszyscy już tam nie pracują) To zawsze w ostatni piątek miesiąca sie spotykamy w umówionym miejscu. Fajne to jest.

jezu ale mnie dzis Michał wykończył.... juz zapomniałam co to marudne dziecko, piszczal, prezył sie, jeszcze mu krostki powychodziły, pewnie od Enterolu - juz od dawna podejrzawalam ze drozdze mu nie słuza. Normlanie ja nie wiem co sie z nim dzis podzialo. Widze ze dzis wszystkie dzieci wsciekniete. Spał ładnie(1,5 godziny rano, godzine w południe i 2 po poludniu), jadł ładnie, ale 2 to juz marudzenie i marudzenie. Jak ten zab nie wyjdzie to nie wiem..... chyba zwariuje,... Marysia spała po południu 3 godziny, Michał 2 i ja tez 2.... a konsekwencja tego jest to ze ciagle nie spi... normalnie paranoja z tym spaniem. Jak jej niepołoze w dzien to jest mega marudna i nie wytrzymuje do wieczora, a jak spi w dzien to skacza do 22-23. Musze ja chyba budzic po godzinie spania.... nie wiem juz sama. Z drugiej strony pasuje mi to spi w dzien bo ja tez moge sie drzymnąć. A wieczorem moge jej wiecej czasu poswiecic ale bez jaj zeby chodziła spac o 22. Zeby choc o 21 zasypiała......
Azile GRATULACJE ząbka ale te czerwcowe dzieciaki szybko zabkuja. Kto jeszze nie ma zabka. Marysia miala ząbka na 5,5 miesiaca i myslałam ze ją brat przebije a tu sie chyba nie zanosi.
DArunia a czemu nie? Ja na pewno tu bede. Ale mysle ze czesc osób sie wykruszy tak jast zawsze. Zobacz ile nas tu było podczas ciazy a ile dziewczyn juz sie nie udziela.

reklama
I dlatego was odwiedzam. hiii tożsamość Azile i Mamoot moge potwierdzic. hiiiii

Mam nadzieję, ze to nie ostatnie nasze spotkanie. W końcu na Mazurach czeka Olkowa piłka :zawstydzona/y::-D

Kasiu, ja też planuję basen dla Stasia. Jak wszystko dobrze pójdzie, to pierwszy raz idziemy za 10 dni.

Azile,
zdrówka dla wszystkich. I gratulacje dla Dominisia!

U nas ze spaniem to ostatnio tak średnio. Wiem, że niektóre dzieci budzą się jeszcze częściej, ale Wojciaszek w tym wieku co Staś, to już dawno spał całe noce. Staś budzi się raz a czasem dwa razy. Za jakiś tydzień spróbuję wprowadzić mu kaszkę na wieczór, to może pomoże na dłuższ sen.

Do góry