reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Daruunia wybacz ale mi się zięć przypomniał i go wpisałam :-D:-D:-D
Moja Ola też tak dzisiaj usiadła z pół leżącej pozycji ale myślę że to bardziej chodzi o siadanie takie z leżenia bo przecież dziecku łatwiej jest usiąść z pół leżącej pozycji.
Amy z M zrobiliśmy sobie jabłka w cieście francuskim

Ząbków brak:
Staś
Paulinka
Ola
Nadia
Kubuś
Krzyś
Zuzia
Wojtuś
Jasio
Antoś

1 ząbek:
Dominik

2 ząbki:
Mikołaj lorciowy
Dobrusia
Bartuś
Lenka

3 ząbki:

4 ząbki:
Maciuś

Może ktoś by się wreszcie zdecydował na trzeci ząbek? Tak głupio to wygląda, że jedna grupa jest pusta ;-)

Daruunia wybacz ale mi się zięć przypomniał i go wpisałam :-D:-D:-D
Moja Ola też tak dzisiaj usiadła z pół leżącej pozycji ale myślę że to bardziej chodzi o siadanie takie z leżenia bo przecież dziecku łatwiej jest usiąść z pół leżącej pozycji.
Amy z M zrobiliśmy sobie jabłka w cieście francuskim

a jak tak to ok w końcu swatami będziemy :-D:-D:-D

I proszę o przepis na te jabłuszka :tak:

Agacina masz rację z tymi 3 ząbkami ;-)

Ja uciekam do wyrka, bedziemy z Ł oglądac film na dwójce jakiś ;-) śpijcie dobrze cioteczki kochane!

Dobry wieczór :-)

Azile gratuluję ząbeczka. Życzę zdrówka dla Twoich pociech
Lilianko z Nadii to kawał kobitki
Julia gratulacje z okazji 6 miesięcy dla Filipka. Gratulacje nagrody allegrowej.
Agacinko gratuluję Lence ząbeczków
Aniknulka gratulacje dla Jasia z okazji 6 miesięcy

Ząbków brak:
Staś
Paulinka
Ola
Nadia
Kubuś
Krzyś
Zuzia
Wojtuś
Jasio
Antoś
Arturek

1 ząbek:
Dominik

2 ząbki:
Mikołaj lorciowy
Dobrusia
Bartuś
Lenka

3 ząbki:

4 ząbki:
Maciuś

Ząbków brak:

Staś
Paulinka
Ola
Nadia
Kubuś
Krzyś
Zuzia
Wojtuś
Jasio
Antoś
Arturek
Marysia

1 ząbek:
Dominik

2 ząbki:
Mikołaj lorciowy
Dobrusia
Bartuś
Lenka

3 ząbki:

4 ząbki:
Maciuś

Dzień dobry!

Widzę że najwięcej bezzebnych dzieciaczków jest ;-) mam nadzieję że ząbki wyjdą bezboleśnie!!!

U nas nocka w miare ok, Bart przebudzał się kilka razy, albo mu smoczek wypadł, alebo przekręcił się z pozycju pionowej-poziomo :rofl2: teraz ucina sobie drzemkę razem z tatą a ja jak to zazwyczaj bywa z kawką na bb ;-)

Hej hej
U nas nocka w miare ok, Nadia zasnęła przed 20 wczoraj, obudzila sie na picie o 1 i o 4 i spała do 7 , a więc nie była ta noc taka najgorsza.
Teraz zasnęła a ja biorę sie za prasowanko ...:happy2:

reklama
Ząbków brak:

Staś
Paulinka
Ola
Nadia
Kubuś
Krzyś
Zuzia
Wojtuś
Jasio
Antoś
Arturek
Marysia

1 ząbek:
Dominik

2 ząbki:
Mikołaj lorciowy
Dobrusia
Bartuś
Lenka
Brunko

3 ząbki:

4 ząbki:
Maciuś

witam :) u nas nocka srednia...jedzonko o 23 i 2:30 ale pobudka o 5 i koniec spania :szok: dobrze ze m przyszedl z pracy o 7ej i zajal sie malym to jeszcze przespalam sie godzinke :tak:
Aniknulka gratulacje dla Jasia :-)
gratuluje rowniez nowych zabkow :-)
mam pytanie..czy Wasze dzieciaczki jak przekrecaja sie z pleckow na brzuch to robia to w obie strony (tzn przez lewe i prawe ramie) ? bo moj maluch tylko przez prawe ramie, chyba mu tak wygodnie ale nie wiem czy to prawidlowe:-(

Do góry