reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Mikołaje Wszystkiego Najlepszego!!!

Tyle sie napisałam i mi sie wszystko skasowało :angry:
Nadia dzisiaj cały czas spi, je i spi. Teraz też zasnęła a ja ogarniam po obiedzie.

Agusia wszystkiego dobrego dla Kubusia z okazji pół roczku !!!
ale ten czas leci... dzieci nam rosną i my się starzejemy :baffled:( :oo:)

Właśnie chciałam to powiedzieć, a jeszcze niedawno razem przeżywałyśmy chwile kiedy dowiedziałyśmy się, że zostaniemy mamami, potem łzy szczęścia podczas porodów, teraz pierwsze ząbki, potem kroczki, a następnie pierwsze miłości..... :szok: qurczę a potem dowiemy się, że zostaniemy babciami - hihi :-D

Agusia 100 lat dla synka!!!!

Magdziarko chętnie bym się wybrała z Bartem :-D

W końcu ja posadziłam moje szanowne cztery litery, tak się narobiłam, że aż mi gorąco!!!!!!!! A w domu aż lśni :szok::rofl2:
Ł z Bartem jeszcze nie wrócili także mam chwilę dla siebie :tak:

Ja jestem ... moja Nadula juz po kąpieli leży w łożeczku:rolleyes:

Aniknulka :-D ale z tą babcią to już ,,przegłas,, hahaha :szok:

Daruniu no to gratuluje, że dzisiaj tak efektywnie wykorzystałas nieobecność swoich mężczyzn :blink::rofl2:

Witajcie! ja też dziś robiłam generalne porządki:tak:. M zajął się małym a ja latałam po całym mieszkaniu jak mały motorek:-D. M się przekonał, że to nie tak łatwo cały dzień się dzieckiem zajmować:tak:. Szczegolnie,że Krzyś odpuścił sobie dziś pierwszą drzemkę i poszedł spać dopiero o 13...jak zwykle tylko na 40 min. No ale ja też padam z nóg.
Mały już śpi. M pojechał zrobić większe zakupy "jedzeniowe". Ja mogę odpocząć.

Agusia, nejlepsze życzenia dla malucha na pół roczku!!! I oczywiście 100 lat Mikołajom:tak:.

Agusia gratulki dla synka 6-miesieczniaka :-)
najlepsze zyczenia dla Mikolajow:-)
zazdroszcze Wam dziewczyny rodzicow tesciow w poblizu...ja niestety nie mam malego z kim zostawic :-(
rowniez dzisiaj wlaczylo mi sie "sprzatanie" m zajal sie malym...ale maly dzis strasznie marudny i placzliwy gryzie wszystko co mu wejdzie w raczki..nie wiem czy jakis nowy zebul wyjdzie czy te stare go mecza :-(
zycze milego wieczoru :-) ja wlasnie popijam winko:-D

Właśnie zapomniałabym złożyć serdeczne życzenia Mikołajom dużo zdrowia i rośnijcie chłopaki ku uciesze rodziców :-D
A ja jestem po prysznicu i godzinnej maseczce Waxem :tak: zobaczymy czy jest tak rewelacyjna jak piszą (strasznie wypadają mi włosy normalnie garściami :szok::-:)szok: i jedyne co mnie ratuje to maseczki bo tabletek przecież nie można :no:)
Dziewczyny czy wasze dzieciaczki też się tak pocą przy karmieniu bo mój to jest zawsze mokry :(

reklama
Aniknulka mnie też w pewnym momencie bardzo wypadały włosy, mąż kazal mi nosic chustę na głowie:-D bo w całym domu były moje kudełki - musi się organizm zregenerować i samo to minie, a maseczki nie zaszkodzą... tez mam ten Wax ale częsciej mój mąż go używa hahaha:happy:
Moja Nadia poci się przy karmieniu a zwłaszcza w nocy...

Do góry