reklama
Mikołaje Wszystkiego Najlepszego!!!
Tyle sie napisałam i mi sie wszystko skasowało
Nadia dzisiaj cały czas spi, je i spi. Teraz też zasnęła a ja ogarniam po obiedzie.
Agusia wszystkiego dobrego dla Kubusia z okazji pół roczku !!!
ale ten czas leci... dzieci nam rosną i my się starzejemy
(
)
Tyle sie napisałam i mi sie wszystko skasowało

Nadia dzisiaj cały czas spi, je i spi. Teraz też zasnęła a ja ogarniam po obiedzie.
Agusia wszystkiego dobrego dla Kubusia z okazji pół roczku !!!
ale ten czas leci... dzieci nam rosną i my się starzejemy

Właśnie chciałam to powiedzieć, a jeszcze niedawno razem przeżywałyśmy chwile kiedy dowiedziałyśmy się, że zostaniemy mamami, potem łzy szczęścia podczas porodów, teraz pierwsze ząbki, potem kroczki, a następnie pierwsze miłości.....
qurczę a potem dowiemy się, że zostaniemy babciami - hihi 

daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Agusia 100 lat dla synka!!!!
Magdziarko chętnie bym się wybrała z Bartem
W końcu ja posadziłam moje szanowne cztery litery, tak się narobiłam, że aż mi gorąco!!!!!!!! A w domu aż lśni

Ł z Bartem jeszcze nie wrócili także mam chwilę dla siebie
Magdziarko chętnie bym się wybrała z Bartem

W końcu ja posadziłam moje szanowne cztery litery, tak się narobiłam, że aż mi gorąco!!!!!!!! A w domu aż lśni

Ł z Bartem jeszcze nie wrócili także mam chwilę dla siebie

daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Heeellllloooo
Co tu taka cisza???
Moich dalej nie ma, ja już wykąpana, najedzona i zmęczona...
Co tu taka cisza???

Moich dalej nie ma, ja już wykąpana, najedzona i zmęczona...
joan-na
Fanka BB :)
Witajcie! ja też dziś robiłam generalne porządki
. M zajął się małym a ja latałam po całym mieszkaniu jak mały motorek
. M się przekonał, że to nie tak łatwo cały dzień się dzieckiem zajmować
. Szczegolnie,że Krzyś odpuścił sobie dziś pierwszą drzemkę i poszedł spać dopiero o 13...jak zwykle tylko na 40 min. No ale ja też padam z nóg.
Mały już śpi. M pojechał zrobić większe zakupy "jedzeniowe". Ja mogę odpocząć.
Agusia, nejlepsze życzenia dla malucha na pół roczku!!! I oczywiście 100 lat Mikołajom
.

Mały już śpi. M pojechał zrobić większe zakupy "jedzeniowe". Ja mogę odpocząć.
Agusia, nejlepsze życzenia dla malucha na pół roczku!!! I oczywiście 100 lat Mikołajom

Agusia gratulki dla synka 6-miesieczniaka :-)
najlepsze zyczenia dla Mikolajow:-)
zazdroszcze Wam dziewczyny rodzicow tesciow w poblizu...ja niestety nie mam malego z kim zostawic :-(
rowniez dzisiaj wlaczylo mi sie "sprzatanie" m zajal sie malym...ale maly dzis strasznie marudny i placzliwy gryzie wszystko co mu wejdzie w raczki..nie wiem czy jakis nowy zebul wyjdzie czy te stare go mecza :-(
zycze milego wieczoru :-) ja wlasnie popijam winko
najlepsze zyczenia dla Mikolajow:-)
zazdroszcze Wam dziewczyny rodzicow tesciow w poblizu...ja niestety nie mam malego z kim zostawic :-(
rowniez dzisiaj wlaczylo mi sie "sprzatanie" m zajal sie malym...ale maly dzis strasznie marudny i placzliwy gryzie wszystko co mu wejdzie w raczki..nie wiem czy jakis nowy zebul wyjdzie czy te stare go mecza :-(
zycze milego wieczoru :-) ja wlasnie popijam winko

Właśnie zapomniałabym złożyć serdeczne życzenia Mikołajom dużo zdrowia i rośnijcie chłopaki ku uciesze rodziców 
A ja jestem po prysznicu i godzinnej maseczce Waxem
zobaczymy czy jest tak rewelacyjna jak piszą (strasznie wypadają mi włosy normalnie garściami
:-
szok: i jedyne co mnie ratuje to maseczki bo tabletek przecież nie można
)
Dziewczyny czy wasze dzieciaczki też się tak pocą przy karmieniu bo mój to jest zawsze mokry

A ja jestem po prysznicu i godzinnej maseczce Waxem

Dziewczyny czy wasze dzieciaczki też się tak pocą przy karmieniu bo mój to jest zawsze mokry
reklama
Aniknulka mnie też w pewnym momencie bardzo wypadały włosy, mąż kazal mi nosic chustę na głowie
bo w całym domu były moje kudełki - musi się organizm zregenerować i samo to minie, a maseczki nie zaszkodzą... tez mam ten Wax ale częsciej mój mąż go używa hahaha
Moja Nadia poci się przy karmieniu a zwłaszcza w nocy...

Moja Nadia poci się przy karmieniu a zwłaszcza w nocy...
Podziel się: