reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
a u mnie znów w lodówce pingwiny graja w hokeja :crazy: nie ma jak to facet robi zakupy...
a teraz z mała nigdzie nie wyjdę, dopóki nie wyzrowieje... no i weź tu coś wyczaruj na obiad :baffled: dzisiaj wyszperałam kotleciki z ryżu i żółtego sera :sorry: tyle jeszcze w domu mam :-p

Zuskus, Patyk - Wesołych, rodzinnych Świąt!!! :-)
Bbakania - właśnie zrobiłam sobie kawkę ;-) hmm... kotlet z pingwina :szok:
Daruunia - my też mamy utrapienie z gołębiami :wściekła/y: uwielbiają nasze parapety i balkon, no i my mieszkamy na ostatnim piętrze więc dodatkowy minus :baffled: m się śmieje że kiedyś na nie zapoluje :-p

Ja dziś zakupy zostawiam m...:zawstydzona/y: tata chciał mi zrobić małe przy okazji spacerku, ale dzwonił że kolejki na 40min stania... :szok: Ale tak to zwykle bywa przed świętami :sorry: Jestem już po myciu podłóg, chyba zakończyłam porządki :-D I wiem już co jutro upiekę(jak mi Ola da) - serniczek (w sumie to ciasto zawsze mi wychodzi, więc... :zawstydzona/y:)

witam mamusie, widzę, że u was praca wre... u mnie na razie luzik, bo to co miałam sprzątnąć to już sprzątnęłam... a nawet nie wiem czy bym coś zrobiła, bo moja druga córunia kopie od rana jak oszalała... a tu zaczęty dziś 30 tydzień. jeszcze 70 dni i bummmmmm... brrrrr Julinka nawet grzeczna... zjadła właśnie jabłko i morduje mojego A. ;-) a ja uciekłam i monitoruję konto bo dziś mają przyjść mi pity i siedzę od rana jak na szpilach... jeszcze mnie tyle zakupów czeka że szok :-(
może prześlą...
pozdrawiam mamuśki :-D

A ja sie nie bawię w odlewanie, tylko biore zimna wodę, tam sypie troche mąki (zazwyczaj zagęszczam) ładuję śmietanę, mieszam i siup do zupy. Nigdy mi sie nie zważyła w ten sposób. Ale ja rzadko daję śmietanę, częściej mleko :-p

reklama
Do góry