reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Wszystkiego najlepszego dla Naszego Bartulka i Mikolajka (Jolciowego):-)

Wstalysmy o 6,pogoda bez zmian-pada;-)Marynia szaleje,bawi sie wlasnie chusteczkami,a ja popijam herbatke(kawke wypilam w lozku;-))

Basia i Kasia prosze wracac do pracy:-D:-D:-Dzartuje oczywiscie milego dzionka w pracy Wam zycze:tak:

Darunia przyjecie niespodzianka-swietny pomysl oby wtedy M nie byl w pracy;-);-):-D:-D
Magdziarko dluuuga droga przed Wami,pozdrow Joanne i milego weekendu:tak:
Milego dzionka:-)

Dzien dobry!!!

Najlepszego dla Bartusia i Mikołaja!!!:tak:ehhh, ten czas leci!

Marlenko, super, ze juz jestes z nami! Witaj!

Paulinka sie zbuntowała i bardzo mało je:zawstydzona/y: ale dobrze, ze chociaz pije duzo:tak: Tak ciepło to woli pić niz jeść, z reszta ja tez:-pTeraz spi od 1,5 h.

Dzis czekamy na decyzje w sprawie tego mieszkania, jestesmy 2 na liście, jakiś facet jest przed nami, ale w urzedzie widnieje jako osoba samotna, jeżeli nie zmienił statusu i nie ma dzieci to mieszkanie jest nasze:-) Kurde, ale się denerwuje:zawstydzona/y: Mam nadzieje, ze dzis zdążą to wyjaśnić i juz bedziemy wiedziec na czym stoimy:tak:Wczoraj byłam zobaczyc naszą brykę i normalnie jestem nią zachwycona, tylko ta dupa taka długa, w porownaniu to mojego małego gówna to kolos! Nie wiem jak ja nim bede jezdzic:-p

Dziewczyny trzymajcie kciuki prosze!!! Bo ja tak bardzo marzę o swoim M3:-D:-p

Dziewczyny my dziś wyjeżdżamy na tydzień, albo dłużej do dziadków!
Tak się cieszyliśmy, a tu trach... T. dzwoni wczoraj z pracy, że dostał wypowiedzenie !
Grupowe zwolnienia były , ale nikt się nie spodziewał, że padnie na niego, tyle lat wiernej służby!
Mam mega doła:-:)wściekła/y::no: - ja bezrobotna, on bezrobotny, dom w budowie, mieszkanie wynajęte.
A mieliśmy jechac nad morze, ja chciałam wrócić do pracy itd.
Pensja T. to była podstawa naszego utrzymania, mój zarobek miał być dodatkiem a tu...
Szkoda gadać...
Tylko chce mi sie płakać... ale muszę być dzielna bo T. bardzo to przeżywa!!!
Odezwę się po przyjeździe - udanego weekendu!

reklama
Do góry