reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Heeeelllloooołłłłłłłłłłłłłłłłłłł albo mi się komp zwiesił, albo naprawdę taka grobowa cisza... :dry:

Ja własnie wróciłam z aerobiku, jestem wykończona- instruktorka przygotowała dla mnie specjalny zestaw... ehhh dała mi tak w duu...e że ledwo dyszę.... :shocked2:

Idę ululac Bartuta, Ł w pracy, a ja lecę pod prysznic...

Spokojnej nocki!

reklama
Hello Kitty no nie moge,ale modnisia cudniasta i oczka i buzka miodzio tylko ja zjesc:-D;-)

Witajcie:-)

u nas dzionek bardzo pracowity od rana porzadki,potem spacer,wspolny obiad no i jutro juz chyba kupie spacerowke-laseczke,parasoleczke juz nie moge sie doczekac:tak:

Milego wieczorku:-)

Hejka

Magdziarka to Ty też jak Joasiek nauczyciel:shocked2:, a czego jeśli można spytać?

!

Ja to Mickiewicz i spółka czyli polonistka:)

Kochane. Ja się zmywam. lecę na por fiesta czyli szaleństwo po flamenco...
A jutro z rana Warszawa...spotkam się z Moniką, potem spimy u przyjaciół. W sobotę odwiedzimy mojego kuzyna . Wieczorem pojedziemy do Mławy tam śpimy a w ndz mamy komunię. Po powrocie jedziemy na kolację do teściów bo tam będzie mojego męża rodzina z Niemiec...tak więc pewnie będę dopiero w poniedziałek.Pozdrawiam Was wszystkie.

reklama
Dobry wieczorek :-D
Lenko, Zosieńko i Arturku, wszystkiego najlepszego z okazji ukończenia 11 miesięcy dużo prezentów, uśmiechu i słoneczka dla Was :-D:-D!!

u nas gorrrrrąco jak w piekle było cały dzień. Miało padać, hehe z której strony ;-) więc z Julinką skorzystałyśmy skwapiliwie z takiej pogody i prawie cały dzień spędziłyśmy na dworku... najgorsze, że zepsuł nam się samochód :-( i do domu wracaliśmy taxi, bo znajomy mechanik mieszka na mojej wioseczce... ale na jutro obiecal go zrobić... oby, bo mnie już nosi :-D mała odpadła po zjedzeniu butli mleczka, liczę że po tylu spacerkach nie będzie dokuczać nam w nocy i będzie ładnie spać. idą jej trójeczki na górze, ale już tak nie szaleje i śpi przyzwoicie :-D

Magdziaro, udanego wypoczynku :-D
Marlena, jesli można spytać jaką karetę kupujesz Marysi?? ja kupiłam coneco polo i mała jest wniebowzięta, wręcz go uwielbia :-D
Bbakaniu, schrupać i zacałować, niunia cud miód :-D slicznotka :-D

Ostatnia edycja:
Do góry