Elizka ale masz fajnie z psem. U nas nie ma szans. Może jak dom będzie.
W temacie smoczka - u nas będzie tragedia z odstawianiem już to widzę . W ogóle Antek jest uparty. Olek taki nie był. Mówiło się nie i już .A temn potrafi położyć się z rozpaczy na podłogę. Dobrze że jeszcze nogami nie kopie
Agula - Kacperowski nauczy się raz dwa jeździć na rowerze. Ja mam nawet film nagrany jak Olek się uczył. I wiem, że im szybciej tym lepiej. Bo potem trudniej nauczyć.
W temacie smoczka - u nas będzie tragedia z odstawianiem już to widzę . W ogóle Antek jest uparty. Olek taki nie był. Mówiło się nie i już .A temn potrafi położyć się z rozpaczy na podłogę. Dobrze że jeszcze nogami nie kopie

Agula - Kacperowski nauczy się raz dwa jeździć na rowerze. Ja mam nawet film nagrany jak Olek się uczył. I wiem, że im szybciej tym lepiej. Bo potem trudniej nauczyć.

.
,
!
jedyne wyjście, to chyba żebym poszła spać do teściów a on niech się męczy (ja w nocy jestem taka padnięta, że nie mam siły czekać, aż ją uspokoi
)
zakładam jej jasną bluzę, a ta akcja jak wyżej, no to ściągam i zakładam drugą, co leżała obok (kolorowa w paski) i co? automatycznie banan na buźce i się zaciesza